Goodbye Kitty.

Er det ikke mærkeligt, at nogle bestemte modeluner sætter sig urokkeligt fast på det ene køn, når det modsatte tilsyneladende skyr det som den tekstile pest? I H&M har Hello Kitty og Nuser-stativerne beslaglagt hele områder med alt fra hårelastikker over undertøj til jakker. Børnetøj i voksenstørrelser. Jeg tror, at nogle kvinder synes, at det – kombineret med de verpülte rottehaler – giver et sexet Lolitalook. Jeg har endnu til gode at møde en mand, der synes, at det er frækt.

Og nu tror jeg, at jeg har fundet den mandlige pendant til tegneseriekludene: Sneakers. Forstå mig ret: Jeg er en sucker for mænd i hættetrøjer og fede T-shirts (som FYI ikke længere tæller dem med ’Tudefjæs’ og ’Selvhenter’-tryk), og jeg er stor tilhænger af fede kondier. Det er bare som om, at mange mænd ikke kan se forskel på Den Coole Sko og Onkel Skoen. Fede, semislidte Converse og Nikes: Ja tak. Udtrådte Kappa og Fila fra Bilka med for lange snørebånd: Nej tak. Om så resten af racket er nok så stilsikkert: Hvis skoene er væmmelige, trækker de resten af outfittet med sig i faldet.

Hvad stemmer I ind på Top 5 listen over all time fashion no-nos?

Published by

13 Replies to “Goodbye Kitty.

 1. Buffalosko eller de skide Crocs… 😉
  Der er intet trendy over dem, men de formåede alligevel skabe trends…

 2. jeg stemmerogså på plastiktræskoene her – med mindre man er barn altså og så kommer jeg bare aldrig til at elske de der velkro sports sandaler hverken til det ene eller andet køn!

 3. Hvide tennissokker, ikke bare i sandaler, men i det hele taget. Voksne mænd med stramme G-star t-shirts. Satin-fodboldshorts hører KUN til i en fodboldkamp, ikke på mænd i gadebilledet. Ruskinds-jakker – man skulle tro de alle var formuldet, men der er ALT for mange der passer for godt på deres tøj
  Pernille

 4. JA hvide tennissokker – og specielt i sandaler – og for små shorts (og for den sags skyld også t-shirts)… pt. er der en ungersvend i mit fitness.center som flasher meget små shorts og alt for korte t-shirts… adr!
  -Mette
  ps crocs: jep UGLY!

 5. Jeg har det personligt utrolig svært med mænd der er plastret til i accessories ala de der rosenkranse og hundetegn om halsen. Eller bare store halssmykker generelt. Ellers lægger jeg mig op ad de øvrige no-goes.

 6. Jeg FORSTÅR ikke det med at putte bukserne ned i strømperne (Det er noget med at den nye profet ikke må falde på jorden, men den ryger ligesom af fløjten når det er en ung 14 årig dreng med usandsynlig meget gelé i håret og bling bling i øret der har det!) Heldigvis er det som om det stopper ved en hvis aldersgrænse. Men det giver mig stadig en usandsynlig lyst til at kaste en cykel efter dem der gør det og fortælle dem at det er for at undgå buksen i kæden man gør det!

 7. Når håbefulde ungersvende tager hængerøvstrenden så meget to the extreme, at bukselinningen sidder helt nede UNDER ballerne, så vi får lov at se HELE den æblegrønne underbuks fra D&G. Det er rigeligt, tak.

  …og hvad er det, kan man simpelthen også få overtøj og – ja – rigtigt tøj til voksne, med Nuser og Hello Kitty? Jeg troede kun, det var nattøj. Og havde egentlig konkluderet, at det måttte være en særlig service til kvinder, der var blevet trætte af sex, og som derfor var på udkig efter nattøj der kunne fjerne deres mænds/kæresters sexlyst på et splitsekund.

 8. Jeg HAR desværer mødt mænd, der synes at det der voksenlolitagøglershow var sexet 🙁

  Men jeg vil gerne tilføje shorts, der går over knæet, bruncreme, øreringe og sokletter til listen af "NEJ! Du må så ej ta det på dit gale mandfolk"

 9. Hvide tennissokker fejler absolut intet! 😛 Hvem har dikteret, at det skulle være forkasteligt?? En sort sok i et par kondisko ser intet mindre end tåbeligt ud…

  Fair nok, hvide sokker hører ikke hjemme i sandaler – helt enig. På den anden side, så plejer typen med sokker i sandaler at være typen, hvis fødder for guds skyld aldrig nogensinde overhovedet burde få lov at se dagslys!! :S

  Men er sorte tennissokker bedre?? 😛 Eller hvad siger det selvproklamerede (sjovt nok altid kvindelige) modepoliti?? 😉

  En sok, der burde lide en langsom pinefuld død, er den hæslige soklet aka "bøslet"! :S

 10. Haha:)

  Hvad så med gutter der vil skide på hvad alle andre mener, men derimod går i behageligt og komfortabelt tøj fordi de er i stand til at hvile i dem selv og dermed have det godt?
  Er de mega "nederen" og ikke med på noderne?

  Ikke for at generalisere, men her i byen er den typiske hættetrøje-fyr en selviscenesættende, irriterende, alt for selvglad, træls, og belastende type, der selv tror han er "stor" og dermed guds gave til det modsatte køn. Egentlig bare et irritationsmoment…

  Vh Claus

 11. haha drenge, der er da ingen der forbyder jer at vikle jer ind i alle de hvide tennissokker og komfortable satinshorts eller whatever, I kan opstøve. Det er da helt i fint. Men det er vel også ok, at der så findes mennesker som synes det ser grumt ud?

 12. Nu er jeg ret sikker på, at H&M har gjort sig nogle grundige overvejelser inden de fyldte hylderne med den slags … det skulle jo helst også kunne sælges!

  Og nu er smag jo meget forskellig … heldigvis dag! Jeg synes da Hello Kitty og Nuser er super cute som undertøj … mere af det tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.