Fork you.

Jeg har kørt en hel del i bil de sidste par uger, og nu indrømmer jeg lige noget, som jeg ikke ved, om man bør nedfælde på skrift: Jeg har ingen erindring what so ever om nogensinde at have set halvdelen af alle de skilte, der står langs de danske landeveje. Og motorveje. Og alle de andre veje.

Bør man kunne det? Kan I det? Hvis jeg bad jer definere forskellen på forbud- og påbudstavler, kunne I så gøre det på siddende røv? (Stine, du tæller ikke med, for du har stadig køreskolelus.)

F.eks. synes jeg måske nok, at Lars Barfoed er gået lige minimalistisk nok her:4 spinkle streger på larmende baggrund af hvid? Aj, men kom os sgu da lidt i møde! Hvad er det, vi streger over?

En googleresearch senere:

Alt, åbenbart.

Nå. Vi trækker en gaffel ned over en tallerken, og så er alting glemt? Det var nemt.

Jeg vil gerne bestille en gaffel, str. XL til mit liv.

Published by

10 Replies to “Fork you.

 1. Sidste år inddragede de noget af min gade, og tegnede mærkelige streger på fortovet. Det var tydeligt at man ikke længere måtte parkere, men jeg kunne sgu da ikke lige greje det der – så var også nødt til at google.
  Det viste sig at man nu må standse men ikke parkere – og kan man iøvrigt ikke, fordi der er en brandhane…

  Så nej, jeg kan heller ikke alt det der!

 2. Jeg ved ikke hvorfor, men lige præcis dét der skilt glemmer jeg aldrig hvad betyder. Måske fordi det er dét jeg holder øje med, når man har skullet køre med 50 km/t på motorvejen de sidste 7½ km på grund af vejarbejde… "Hep! Der er det jo, skiltet. Klampen i bund!!"

  😉

 3. Jeg kan dem altså også (sagde flideren med slet skjult stolthed i stemmen)! – Men det hænger vist sammen med noget med en arbejdsskade, du kan nok selv tænke dig til resten 🙂

  Anne F.

 4. Haha,har haft kørekort i 3 år nu, og kan stadigvæk alle skiltene og reglerne i traffikken, både som belist og på gåben og cykel – så længe er det heller ikke, men har bare gået op i det fra starten, fordi jeg synes det var vigtigt 😉

 5. The Citygirl: lad mig gætte, stregerne er gule? :b
  Jeg må indrømme, at jeg genkendte det der skilt, men jeg er også kun en godt 1-årig bilist. Jeg bliver dog altid i tvivl, når jeg ser det der skilt, der viser at der let kan være hård sidevind (der står et ved Vejle-broen ved jeg). Jeg synes, det ligner en hue, ikke et flag der blafrer i vinden. :b

 6. Citygirl: Er vi ude i, at moralen her er, at du og jeg aldrig skal bevæge os nogen steder hen i bil sammen?

  I andre: Jeg skynder mig lige at lukke kommentarboksen, så jeg ikke bliver blændet af glorierne…! 😉

 7. Ingen glorie herfra – er heller ikke et sekund i tvivl om at der er kommet mindst 200 nye skilte til siden du og jeg tog kørekort!! – og de fleste er vildt grimme!!

 8. @Ravn: Ja, de er gule – men til mit forsvar så ligner de overhovedet ikke de normale standsnings-streger… Havde diskuteret det med mange andre eminente bilister inden jeg tog mig sammen og fandt den laaaaange oversigt over alle de forpulede skilte vi har i DK… Bliver de allesammen brugt?

  @Linda: Jeg stemmer for at vi skal befinde os sammen i en bil på et tidspunkt – er sikker på at min gamle kørerlærer også ville stemme for. Men det kan da godt være Lars Barfoed har en anden mening…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.