Alt bliver federe med alufælge.

I dag har jeg besøgt min veninde og hendes kæreste i Holstebro, og hilst på deres lille, nye, fine pige. Hun er frygtindgydende bedårende, vi er allerede bedste venner og jeg vil have en selv. Lige nu. For fanden, hvor er hun sød!

Jeg har jo sådan set besluttet at gøre det. Der er bare lige nogle forskellige ting, jeg gerne vil nå inden, men hvis alt går efter planen, begynder jeg at prøve om et års tid. Og jeg skal da lige love for, at det gør noget ved samtaleemnerne, når vi pludselig er enige om, at børn er vejen frem. I dag brugte vi f.eks. utrolig lang tid på at snakke om fordelene ved alufælge på barnevogne (nogen vil mene, at det trods alt er meget godt at jeg lige venter, for jeg gik straks i optimeringsmode og konceptudviklede på Pimp My Ride, barnevognsudgaven: Jeg tænker rævehaler. Jeg tænker undervognslys. Jeg tænker spillekort monteret på egerne, så de flaprer, når man kører. Det bliver en FEST!!) når man bor i lejlighed, lifter og autostole, og jeg tvang min veninde til at fortælle ALLE detaljer og PRÆCIS hvor ondt, det gjorde at føde.

Og hun er den bedste veninde i verden, for hun var ærlig. Også om alt det, der ikke er charmerende og pastelfarvet, hvilket jeg har et enormt behov for at høre om, fordi jeg inderst inde er en lille smule bange, fordi jeg skal gøre det selv og derfor gerne vil være forberedt.

Men hun kender mig så godt, for efter en cool og udramatisk beretning, sluttede hun med at sige de magiske ord, der kan få mig til at kaste mig frygtløst ud i stort set hvad som helst: ”Jeg tror, at du vil være rigtig god til det.”

Ros mig, og jeg er på.

Jeg vidste bare, at de her hofter ville come in handy.

Published by

6 Replies to “Alt bliver federe med alufælge.

 1. Kære Linda er sikker på du blir go´!! : – ) og mon ikke en af dine veninder stiller op som support ??
  – Mette
  ps jep det var også lige på det tidspunkt, jeg satte pris på mine hofter.. sker ellers ikke så tit

 2. Og man kan faktisk få terninger til barnevognen. Altså ligesom dem der hører sig til i en opel kadett.

  Har med succes brugt dem som barselsgave. Det giver altså coolness til enhver barnevogn – alufælge eller ej. Man skal nok bare stoppe før Wunderbaum så man ikke af den vej skaffer sig et allergi-barn.

  /Mette

 3. Du har fat i den lange ende hér. Kun de seje mødre insisterer på at prioritere alubørger på barnevognen – that's the way to go. Måske kan du også med fordel vænne det kommende barn til lyden af et kompressorhorn? Det ville være rimelig rock'n'roll, når man er nede for at fodre ænder og gerne vil have ryddet stien i en fart på hjemturen.

  //Rehmeier

 4. Åh gud, det går lige op for mig, at man også kan få mig til stort set alt med ros… Det håber jeg ALDRIG, min kærester oplever i denne her sammenhæng!

 5. Mette: Noget må de jo for fanden give tilbage efter at have modsat sig beklædning i årevis.

  Mette: Jeg håber, at jeg får barselsgave af en, der ligner dig, for det lyder SEJJT!

  Randi: Jeg er ikke helt sikker, men jeg hælder til, at det der muligvis er den sjoveste kommentar, jeg nogensinde har fået.

  Stine: Skal vi lave en klub? Alt bliver federe med kampråb.

 6. De er også spitzenklasse ! Og altså lidt sjovere end at møde op med endnu et stykke beklædning ungen vokser ud af på 5 min.

  Nogengange vil jeg også gerne have gaver af mig selv (ok, det er også sket. Som i ret tit)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.