Fodfejl

Jeg hader fødder. Jeg hader, hader, hader fødder. Stort set alle eksemplarer, jeg har været udsat for gennem tiden, har været kolde, let fugtige og meget lidt kønne.

Det er f.eks. derfor, jeg ikke rigtigt går ind for gymnastik.

Så måske har min underbevidsthed nu endelig besluttet sig for at demolisere mine egne, så vi én gang for alle kan få dem smidt på lossepladsen, for de sidste 4 uger har jeg tabt stort set ALT, hvad jeg har haft mellem hænderne, og med stor præcision ramt mine fødder.

HVER gang.

For SATAN, hvor gør det nas! Og det pynter heller ikke ligefrem i sandalerne, at begge fødder ligner noget, samtlige ryttere i Post Danmark Rundt er cyklet hen over.

Jeg kan i øvrigt også en variant, hvor jeg hamrer fødderne uhyrligt hårdt ind i hjulene på indkøbsvogne. Overraskende nok falder tæerne ikke af. Det føles bare sådan.

Og skulle jeg for en kort bemærkning glemme min nye, selvskadende hobby, har jeg heldigvis Anton lige ved hånden. Er I klar over, hvor ondt det gør at få en tommestok ned over lilletåen, når den bliver detoneret fra sædet i en indkøbsvogn?

Fik faktisk engang røntgenfotograferet mine fødder, hvor det viste sig, at flere af knoglerne har været brækket, uden at jeg har opdaget det. Hvis man tog det samme billede idag, ville knoglerne formentlig ligne det smuller, der ligger tilbage i bunden af posen, når man har tømt den for hele chips.

Et indlæg om fødder, hvori ordet ‘indkøbsvogn’ indgår to gange?

FUCK, hvor er det godt, at jeg kun har 3½ uge tilbage på barsel!

Published by

7 Replies to “Fodfejl

  1. @lille t – med forstærket tå.. Det der metal i enden, så man er totalt beskyttet – og ydermere kan gøre dét mere skade når man sparker 😉

  2. T: Så du mener ikke, at blyforstærkede croggs (clogs?) er vejen frem? (Fuck mand. Kan du huske den der ækle butik i Amsterdam, der var FULD af dem?)

    Cecilie: Det er en interessant tanke, det med at have et våben lige ved hånden (foden?)

    Michael: En kombination af, at vi stadig er ved at fikse hjem, så dametasken er fuld af malerpinde, tommestokke og gardinprøver, og så det faktum, at Anton er gået ind i håndværkerfasen, hvor han KUN vil lege med ledninger, vandlåse og værktøj.

    Gitte: Du ville være død i Amsterdam:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.