Er det virkeligt lægeligt forsvarligt at bede mig marinere mit barn i sukkerlage?

Nå. Men fastede fra kl. 22 i går, og fulgte – helt efter planen – Murphys Lov om fastning: At man, når man ikke spise, med 1000 % garanti vågner 3 gange i løbet af natten med lyst til at flå og æde en løve. Hver gang.

Kl. 7 stod jeg op, kastede 24 længselsfulde blikke efter min kaffe, cyklede til lægen, fik taget blodprøve (blodsukker 5,1), drak 3 dl. flydende sukker, stirrede apatisk ud i luften i 2 timer, fik taget endnu en blodprøve (blodsukker nu 4,1), dansede ‘TOLD you so!’-dansen og skred.

Jeg SAGDE jo, at jeg ikke har sukkersyge!

Published by

6 Replies to “Er det virkeligt lægeligt forsvarligt at bede mig marinere mit barn i sukkerlage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.