The egg strikes back!

Efter utallige æggejokes…

Efter en million morgener med vuggestueforældre, der hiver huerne af deres unger, shampoo-reklame-style, så kaskader af gyldne lokker vælter ned over skuldrene på dem…

Efter at have resigneret, og indstillet mig på, at Anton karrieremæssigt ender som lidt vel smart reklamefyr med spejlsolbrillerne permanent parkeret på den skaldede isse…

Og efter utallige forsøg på at ignorere, at ALLE andre 1-årige, vi kender tilsyneladende skal rende rundt med en skide afrohjelm på hovedet..

– er vi nu dem, der griner ALLERhøjest efter følgende mail fra Tyttebøversnes Hovedkvarter:

”Hej

Vil I huske at kæmme jeres børn 1 gang i ugen.

Der er et par der har haft lus i fredags.”

MUHAHAHAHA!!!

Published by

18 Replies to “The egg strikes back!

 1. – surt at din skønne skallepandedreng til gengæld har en numse, for du griner nok nu, men ikke når der står på en seddel i vuggestuen at…

  – Vi har orm….

  De der institutioner er jo en stor udklækningscentral for kryb i alle størrelser.

 2. Har haft en, der var skaldepande i de første 3 år og derefter udviklede en manke, der kan gøre enhver forkølet løve fornærmet. Og den manke har samlet lus! Millioner!
  Så pas på, I kan nå det endnu 🙂

 3. Som svit også er inde på; jeg ville nok være lidt påpasselig med at udfordre karma (den kælling). Min lillebror var totalt skaldet i sin første knap 4 leveår og har nu en ganske flot manke af lyse lokker… Om mængden af lus er vokset tilsvarende skal jeg dog ikke kunne sige. Han er 16 nu. I hope not.
  Anton skal nok komme efter det!

 4. Enig i det der med din blog på bogform. Opdagede den for 4-5 måneder siden og har nu læst den fra første indlæg til nu (kan anbefales). Det er rigtig godt. Rigtig sjovt. Men også rigtig rørende.
  Og så vil jeg lige sige, at jeg selv har en på 1 år og han har sgu heller ikke noget hår- og jeg udbrød i samme latter for et par måneder siden, da de der små pagehårspoder fik lus….

 5. Nogle fordele skal der være. Jeg har 1.5 årig derhjemme som heller ikke kan være med i Wella reklamerne endnu. Tilgengæld skal man så ikke tænke så meget på filtret hår om morgenen eller efter hårvask. Så kan vi holde sesionerne med benlås til tandbørsteritualet….

 6. jeg er mor til to PIGER der heller ikke havde hår – nada! Ikke engang hår nok til et lyserødts klik-spænde….De er nu voksne og alle kan se de er piger, men jeg husker stadig alle de ophobede arghh'er hver gang velmenende gamler damer spugte : " og hvad hedder den lille fyr så?" Gjorde det ikke bedre, at den ene først fik tænder da hun var 10 måneder….

  Og jeg vil også mere end gerne reservere et eksemplar af bloggen på bog

  Pernille

 7. I er da for søde!

  Sendte faktisk for et par år siden en føler ud til en håndfuld forlag. De fleste svarede aldrig, og dem, der gjorde, takkede nej. Tror måske, at de synes, at livstils-blog-bog-markedet er mættet af kvinder som Spacemermaid, Julia Lahme osv. Og det er jo fair nok – selvom det skideærgeligt for mig:)

 8. Hæ. Nemlig. Og begge mine unger fik altså først hår på hovederne som to-årige (det er ment som en opmuntring!). Nu har den ældste det smukkeste, lyse hår fuld af proptrækkerkrøller. Au naturel. :V ….. :" …. := … hvordan fanden laver man smiley med hugtænder!???

  – Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.