Well, this is awkward.

I mit job kommer jeg på mange forskellige uddannelser, hvilket kan være en udfordring, når man rum- og retningsmæssigt er to udviklingstrin over amøbestadiet, og derfor jævnligt bliver væk.

Jeg har derfor tillært mig forskellige orienteringsstrategier, som f.eks. at lægge mærke til brandslukningsudstyr og malerier, der i bedste Hans & Grete stil kan lede mig tilbage til det klasselokale, hvorfra jeg kom, når jeg går i kantinen.

Indtil nu har det virket upåklageligt, og som Savannens dyr tøver jeg ikke, når jeg færdes på sletten, men går raskt til, fuld af blind selvtillid.

Det ændrer sig formentlig fremover, efter at jeg i dag tog fejl af to døre og med energisk effektivitet marcherede meget målrettet ind i herreomklædningen.

Nogle gange ville mit liv være markant mindre pinligt, hvis jeg ikke selv var en del af det.

Published by

12 Replies to “Well, this is awkward.

 1. Det har jeg også gjort.

  Jeg kom RET hurtigt ud igen. Min trøst er dog, at min træner OGSÅ har gjort det.

 2. "Nogle gange ville mit liv være markant mindre pinligt, hvis jeg ikke selv var en del af det."

  Det tror jeg er en af de mest geniale sætninger, jeg har læst for nylig.

 3. Ha ha ha – minder mig om alle de gange i fitnesscentret hvor jeg er gået forbi solariet som ligger mellem dame og hr. omklædningen. Hvis dørene ikke var lukkede, var der frit udsyn til nøgne mænd. Blev sgu lige flov hver gang 😀

 4. Der hvor jeg går til aquagym har de bygget om, og i samme ombæring byttet rundt på herre & dameomklædningsrummene. (smart?) Utallige er de gang hvor vi har råbt efter ældre damer med kommoderøve i badedragterne, at de IKKE måtte gå ind til den ene stakkels mand, som går på holdet efter os…

 5. Skriger af grin :O)
  Kender det så godt selv. En af de første dage på en skole jeg gik på endte jeg inde i en klasse, hvor jeg fik sat mig ned og pakket ud og alt muligt inden min lærer grinende bad mig kigge rundt på mine klassekammerater – som ikke var der! Forkert klasse – fuld af grinende teenagedrenge – og der sad jeg som nogenogtyveårig og fik røde ører :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.