Du får 2000 kr. hvis du sidder HELT stille og holder kæft.

Sidder i toget og på den anden side af midtergangen sidder en familie af den moderne slags. Mor, mors kæreste og Victor på ca. 6. Victor er blevet passet af moster, mens mor og papfar har været i byen. Den dårlige samvittighed burde have haft sin egen pladsbillet.

Mor starter med at fortælle Victor, at ’vi er lidt mærkelige i dag, for vi har drukket rigtig meget alkohol i går og været i byen hele natten’. Victor er ligeglad. Han har nemlig været i Tyskland med moster, og fået penge med af de samvittighedsplagede forældre. Det betyder, at at bordet er dækket af: Et rør på 1 meter, fyldt med skumburgere, 1 et-kilos spand med miniguldbarer, 2 ét kilos poser vingummi, en halv liter kakao, dåsecola, 1 et kilos æske med skumbananer og et rør med 10 pakker mentos.

Han skal have, at han er målrettet, den lille. Som en yderst determineret Pac-man er han startet fra en ende af, og kører nu E-numre og farvestoffer ind i imponerende hast.

De skal hele vejen til København. 3 timer i tog med tømmermænd, søvnunderskud og en unge, der kravler manisk og speedsnakkende rundt på væggene.

Jeg ville have bestukket ham med penge.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.