DSB – nu med humor.

I dag har været en af de mærkelige dage, hvor minus og minus giver plus. Skulle lave kursus i Middelfart (hvilket har betydet, at jeg de sidste 3 dage har haft ordet ‘Middle-Earth’ kronisk på hjernen. Meget irriterende, my precious!), og da jeg ankom kl. 8 i morges, var der INTET, der fungerede. Defekt headset, et anlæg der ikke ville spille, ingen kursusleder og alt for mange deltagere på alt for lidt plads. Alligevel endte det med at blive en fantastisk dag og et af de bedste kurser, jeg har kørt.

Da jeg skulle hjem, var mit tog forsinket, men toget før det var endnu mere forsinket, så det passede med, at jeg kunne hoppe på og stadig være 10 minutter tidligere hjemme.

Og så:

“Dette er jeres om ikke af udseende, så af kropstemperatur hotte steward. Om et øjeblik kommer jeg rundt med salgsvognen igen. Husk nu at flytte fødderne. Som tidligere nævnt er vognen tung, og jeg viser ingen nåde.”

Fuck, jeg grinede!

Nu sidder jeg her i mit elskede, stille og dejligt varme hjem. Udenfor blæser det mæ hælve te, men jeg har stearinlys, kaffe og 40 hættetrøjer.

Og så meget feber, at jeg faktisk ser solbrændt ud.

Published by

5 Replies to “DSB – nu med humor.

  1. Jeg var engang ude for en buschauffør (HADER at køre med bus) med nogenlunde samme humor. Han sang stoppestederne, og da vi kom til Rådhuspladsen gjorde han lige opmærksom på at der var udstigning i bussens højre side.

  2. Harharharh! Hvis ikke det lige var fordi jeg med 100% sikkerhed kan sige at min mand ikke har crashet De Danske Statsbaner i dag (og forøvrigt heller ikke har nogen som helst tilknytning dertil ellers) kunne jeg ha´ svoret på at netop DE ord kunne stamme fra hans mund….

    Herlig steward! Flere af dén slags, tak! 😀

  3. Lille pus er du syg?? God bedring, men det her efterårsvejr er også lige t at blive syg af!! Jeg har været ovre på din hjemegn oh f… Det stormede så vildt at vi ikke ku sove !! – Mette

  4. SWEET! Æææælsker når de kan udvise lidt humor.. Eller bare klukke lidt i højtalersystemet.. Der skal SÅ lidt til, at man trækker på smilebåndet, og glade passagerere må da alt andet lige gøre deres arbejde nemmere as well.. Det' de små ting der gør det hele så meget mere overkommeligt! 😀
    Er ogs glad for at du lige delte.. Der mangler i den grad DSB-solskinshistorier 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.