Dette indlæg er skrevet med mundholdt kuglepen.

Nå, men jeg er blevet lam i armene. Altså, måske ikke lam-lam, men det er fandme tæt på. Kan nærmest hverken skære trøfler over eller børste tænder.

Det startede mandag morgen, hvor jeg vågnede med to slatne grissinier monteret på torsoen, og er ikke rigtigt blevet bedre siden. Tværtimod, faktisk.

Hvilket er helt FORRYGENDE timing, når man tænker på, at jeg om 1½ uge skal starte på arbejde igen.

Som tegnsprogstolk.

Et relativt svært job at udføre uden arme.

Indtil videre har jeg prøvet at heppe dem til at makke ret; ”Kom nu! Det er bare et skruelåg! I kan godt!” men de spiller kostbare, de små svin.

I dag blev jeg så desperat, at jeg bestilte en tid hos lægen. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Jeg HADER læger. Ikke fordi jeg er bange for dem (som om!), eller fordi de minder mig om min egen svaghed (pff!); der er bare så meget arbejde ved det, og de kan stort set aldrig hjælpe. I dag var ingen undtagelse. Efter at have hamret, prikket og nevet i mig i 3 minutter, blev kendelsen læst op: ”Overanstrengelse. Kom igen om 6 uger, hvis det ikke er blevet bedre.”

Super. Lær at gå, Anton. Nu.

Aj, men seriøst. Er det virkelig nødvendigt at læse medicin i 40 år for dét?

Published by

14 Replies to “Dette indlæg er skrevet med mundholdt kuglepen.

 1. Undskyld undskyld kom altså til at grine ;-).. Sagt det før, siger det igen: som du da kan skrive!!
  OG rigtig god bedring – håber det går superhurtigt fremad
  Knus

 2. Hahahahaha…. Undskyld. Harhharhharh! Jom, det ER fanneme skægt.

  Nå. *Fnis* Prøv lige en fysioterapåjt, eggå? Måske noget nerveafklemning i nakke/skuldre? *Hiiii*

  – Signe

 3. Ajmen lad da være med at skære trøflerne over! Spis dem som de er! Og god bedring… (jeg får nogle skægge billeder af tå-tegnsprog i hovedet. Ind i mellem al medfølelsen)

 4. Det er jo slet ikke sjovt at være lam i noget som helst, men det kan jo godt BESKRIVES sjovt hahaha, det kan du 🙂
  Jeg elsker din blog! Og jeg har det på præcis samme måde med læger; de siger jo altid bare; "Kom tilbage hvis det ikke er gået over om … dage/uger"
  Udover det, giver læger mig forhøjet blodtryk. Adrig derhjemme, men altid hos lægen…

 5. Ved godt der ikke er noget sjovt ved at være næsten 'lam' i armene, men kunne simpelthen ikke lade være med at grine over den måde du skriver tingene på !! 😀 Ha ha .

  Men god bedring med armene.. alligevel vildt hvordan overanstrengelse kan gøre at man næsten bliver lam . . .

 6. Jeg undrer mig nu alligevel lidt over, at lægen ikke sagde det var en virus, jeg troede faktisk det var en fællesbetegnelse for al dårligdom? (og det eneste som de lærte på studiet)

 7. Kære Linda

  Verden er altså ikke fuld af læger, der når man får slæbt sig derhen, mener- at "tag to panodiler- og kom igen, hvis det bliver værre", selvom de stadig findes.
  Desværre!

  Hvis du er "lam"/uforholdsmæssig træt i dine arme, ville jeg tænke i noget ryg.
  Noget i ryggen.

  Min mangeårige "tennisalbue"- skyldes noget i ryggen, i dag kan det ikke kureres- kun lindres. Hvis det var opdaget i tide, så sad jeg ikke her.
  Jeg var alene-mor med barn, hund og kat- og hvad jeg dog har slæbt på af varer, menneskemad, og foder- ja. Sådan er det det!

  (Biblioteksbøger tæller ikke- vel? 🙂 )

  Mvh
  pinny

 8. Bliver nød til at spørge hvor meget Anton vejer?

  Og så tænker jeg en omgang akupunktur, men…ved ikke hvordan at du er "lam". Muskel-lam? Så en nål eller to.

  Al go' bedring herfra. Vi har 2 små, og for 2 uger siden da min kæreste var ude at rejse måtte jeg bære begge op til 4: 19 kg 2 årig og 11 kg 11 mdr. baby. Shit – jeg blev også på vej op til 4.

 9. Øv! Gætter også på massive spændinger i skuldre og skuldreblade, som blokerer for nervebanerne til armene. En fys gør underværker her.

  Og så er det jo bl.a disse situationer, der er grunden til,at du flyttede til Esbjerg. Mon ikke morforældrene kan dække ind med lidt arm-aflastning her? Og så nul computer i øvrigt (as if…)

  God bedring!

 10. Dejavú. Jeg var ved lægen i tirsdags og få at vide at mine snurrende hænder og ømme håndled har brug for hvile og aflastning.
  Not gonna happen når man har en datter på 4 måneder…

 11. Ha ha – eller nå nej. Ihh hvor er det synd – Men fandme også lidt sjovt. tegnesprogstolk, der ikke kan bruge armene. kan benene måske tages i brug?
  Og ja det må være fedt at være læge. de enten siger " Kom tilbage, hvis det ikke bliver bedre" eller også sender de dig videre til en ekspert på området.
  Det kan da ikke kræve 7 år + det løse, at sige sådan + lidt stikken med en nål og kiggen i et underliv. Det kan alle mænd jo finde ud af.
  God bedring – og lad lige vær og slæb ik?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.