Det tror jeg ikke på

Jeg er ikke overtroisk, overhovedet. Jeg er ligeglad om hændelser optræder 3, 7 og 200 gange, jeg lægger knive over kors for sjov, jeg har spildt det meste af en saltmine på alle tænkelige steder, og træder ofte lidt ekstra hårdt på stregerne, så de lige kan mærke, at de på ingen måde har magt over mig, de små, magre svin.

Nej, jeg bekender mig til sund fornuft.
Jeg går f.eks. ikke under stiger. Hvis det er nødvendigt at bruge en stige, så er det fordi man har flyttet noget op, hvor tyngdekraften ikke som udgangspunkt mener, at det hører til, og som den derfor med list og snilde vil forsøge at få tilbage i sit rette, mere jordnære element hurtigst muligt. Hvilket jeg ikke har tænkt mig at være i vejen for.
Jeg lader helst være med at smadre spejle. Det sviner sådan, og man overser ALTID en lille, fodhadende splint, når man støvsuger.
Jeg tænker over hvad jeg siger og ønsker, for vi ved alle, at skæbnen anatomisk er bygget med ører i str. XL. 
Jeg spytter over venstre skulder, når sorte katte løber over vejen. (Formodentlig også når grå, mørkerøde og stribede gør, da jeg ofte færdes ude i verden uden mine briller.) Har I ikke læst Heksens Kat eller Dyrekirkegården? Mmm, *spinde-spinde* my ass. Det er ondskab i pelset forklædning, slut. Og når man nu VED, at kropsvæsker i fri dressur neutraliserer De Onde Stråler, ville det da være direkte dumt ikke at følge op på det, så det gør jeg. Også når jeg sidder i bilen; jeg har udviklet et tør-spyt til lejligheden, hvor jeg siger lyden, men ikke sender indholdet med. Vi er jo ikke dyr, vel?
Som jeg siger: Sund fornuft.

Published by

13 Replies to “Det tror jeg ikke på

 1. Jeg har et særligt tørt tør-spyt til når jeg kører på motorcykel.
  Det kan også anbefales at være lidt diskret når man kører i taxi
  Og selvfølgelig er det sund fornuft, vi lever jo i et oplyst samfund.

 2. Jeg plejer gerne at "knock on wood" (som er forklædt som mit instrumentbræt) og sige 7-9-13 lidt for hurtigt rigtig mange gange i træk, når en kat der bare har en kvadratmillimeter sort på sig, krydser min vej.

 3. Øhhh – kommer ned og tager din temperatur i morgen. Hold dig nu nogenlunde normal indtil da ikk??

 4. Hihi 🙂 Tænker lidt som UR – de fleste har vist en snert? Det med 7-9-13 og "knock ón wood" bruger jeg i hvertfald ofte ;-). Og Karina gi lige en Update på Blogsbjergs sindstilstand ikk?;-)

 5. Åhhh fantastisk at du kender Heksens Kat! Absolut en af yndligs-børne-bogs-serierne 😀
  Men katte er altså noget nær de sødeste væsener der findes 😉
  Bliv endelig ved med at skrive, det er den goeste læsning.
  Hygge
  Tara

 6. GUD ja, Heksens kat. "Læs ikke denne bog hvis du har en kat", Fru Tuggle og alle de andre ekstremt awesome bøger. Havde helt glemt dem, men nu skal jeg da lige lov for at det kommer væltende frem. Tak for reminderen og god fornøjelse med tørspytning und alles. Synes det lyder både fornuftigt og civiliseret!

 7. Nååh, det er derfor, jeg er så uheldig. Jeg har -og har haft indtil flere sorte katte. En var endda kulsort- selv hans følehår var sorte. Hans bror er blå en smuk grå farve- som fløjl- men han er "a really fiend from hell", han er en kat, så det kan man forvente. Overfor andre katte.

  Min overtro er mere med at spilde salt, så skal jeg kaste lidt over venstre skulder.

  Stiger går jeg ikke under, og jeg har lidt OCD med stilladser: Hvis jeg går under dem, skal jeg krydse fingre og sige "Mekka, Mokka, Medina" tre gange. Search me why.

  Den enes fobi eller overtro- er den andens grin.

  Mvh
  Pinny

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.