Lad falde, hvad ikke kan stå.

Det er fem dage siden jeg skrev et skinhelligt indlæg om alkohols forbandelse og negative indvirkning på mit liv og udseende.

Til mit forsvar skal det siges, at jeg mente det, da jeg skrev det.

På lørdag skal jeg til fest i fitnesscentret. Nytårsfest. Som i: Champagne en masse. Jeg har brugt 3 dage på at fortælle mig selv, at man sagtens kan drikke ét glas og lade det være ved det. Andre gør det.

Men så igen. Andre åbner også slikposer og nyder ét stykke.

Skulle jeg – mod forventning – ankomme med ny-groet rygrad, ender det formentlig med, at mine kolleger flår den ud, og bruger den som Limbo-skaft. Her uddrag af mail, jeg lige har modtaget fra fellow-karatekid:

Festen starter når vi kommer. Skal vi sige kl. 1900? Er hos dig 1,5 time før. Og du skal bare se skidegodt ud som du plejer, så fyrer vi den max af!

Ps: Husk det er nytårs tema i tøjet, og jeg ved, at vi ikke skal lave “kropslege” – du ved = vi skal ikke kravle rundt dernede.. så vi skal ikke smide tøjet denne gang. (PIS!)

Vi er bare nogen, der aldrig bliver udtaget til mådeholdet.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.