And Justice For All

Læste forrygende artikel i Politikken i går, omhandlende de to tunesiske mænd, der er mistænkte for at planlægge at myrde en mand pga. en tegning.
Mine to ynglingssteder i artiklen:
Den 25-årige finder udvisningen problematisk: »Jeg risikerer 15 til 25 år fængsel. Jeg ved 100 procent, at jeg vil blive udsat for voldtægt og tortur«, siger den 25-årige og tilføjer: »Det er meget normalt«
(Well, buh-fucking-huh!)
Hans forsvarer, Frank Wenzel, protesterer mod frihedsberøvelsen, fordi det må være nok, at hans pas deponeres hos politiet: »Det er betænkeligt med udvisningen til Tunesien. Man kan høre i Radioavisen, at folk med forstand på det her er enige med min klient«.
(Radioavisen??! Selvfølgelig også lettere tilgængelig end Karnov. Mon ikke anklageren giver erhvervspraktikanten lov at køre sagen?)
Somme tider kan jeg ikke finde ud af, om det er retssystemet eller medierne, der tager pis på os.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.