Den der ler sidst…

Var ude og spise igår. Ledige, gratis p-pladser i midtbyen er jo blot et ubekræftet rygte, så jeg foreslog hævngerrigt, at vi stillede bilen i baggården ved gamle arbejdsplads. De skylder ad helvede til. Nåede at fryde mig ved tanken om min stille mini-hævn et par gange i løbet af aftenen. De har så mulighed for at fryde sig idag, når de møder ind og låser gitterporten op…

Published by

1 Reply to “Den der ler sidst…

  1. Hold kæft hvor er det SJOVT!!!! Glad for du gjorde den erfaring før mig 🙂 hvis du vidste hvor mange gange jeg har tænkt på den gratis P-mulighed… Tjekker lige sekvenstrænings lukketider en ekstra gang inden jeg bruger den… GRINER stadig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.