Vi skulle have holdt os til Cosby.

TV2 har taget hul på en ny omgang Beverly Hills 90210; serien fra min ungdom. Jeg var for ung til Degrassi Junior High, da det var på sit højeste, og jeg var for gammel til rigtig at blive fanget af det, da Melrose Place blev stort. Men Beverly Hills? Det rockede. (Og vi elsker STADIG Dylan, Den Misforståede, Panderynkende Helt.)

Jeg har desværre til gode at stiftet bekendtskab med de nye afsnit, men forleden kom jeg til at tænke på, hvad de kan handle om. Hvad er der tilbage? Vi taler om en gruppe af unge, der allerede på skift har haft spillegæld, været på stoffer, haft spiseforstyrrelser, været udelukket fra eksamen, været gravide, aborteret, adopteret, været i kløerne på mafiaen, smuglet stoffer over den mexicanske grænse, er kørt galt og er blevet voldtaget. Hvor meget mere kan en gennemsnits-ung possibly komme ud for?

Derfor kunne jeg ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet over, at vi rent faktisk identificerede os med dem – indtil jeg kom til at spekulere på, hvordan livet ser ud i min nærmeste omgangskreds.

* 2 har taget slankemidler, der indeholder så store mængder af Efedrin, at de er ulovlige og må bestilles på suspekte sider på nettet.
* 1 har de sørgeligste arme i verden, fordi hun brænder sig med vilje.
* 3 har haft behandlingskrævende spiseforstyrrelser.
* 1 er blevet voldtaget.
* 2 har boet med kærester, der var diagnosticerede alkoholikere.
* 5 har været weekendnarkomaner. For alvor.
* 4 har været sygemeldte pga. stress.
* 3 har ingen kontakt med deres forældre.
* 3 lider af OCD og/eller angst.
* 3 har måtte opgive at søge ind hos militær/politi pga. plettede straffeattester.

Det er åbenbart, hvad der kommer ud af at lade Aaron Spelling stå for opdragelsen.

Published by

5 Replies to “Vi skulle have holdt os til Cosby.

 1. Du GOdeste… der er forhåbentlig overlap?
  Ellers skulle du måske overveje at skifte miljø, medmindre du vedvarende er i stand til distancerende at se med ophøjet ro på al denne elendighed.

  Jeg er en smule rystet over så mange kranke skæbner i en så lille kreds.

 2. Jeg er egentligt ikke specielt rystet.
  Jeg er sikker på, at hvis man begyndte at kradse yderligere i overfladen så ville der dukke flere tilfælde op af den ene eller den anden art.
  Det er jo ikke sørgelige rendestens-tilfælde vi har med at gøre – men ganske normale, intelligente mennesker med gode jobs, der har en hemmelighed som ikke rigtigt kan tåle dagens lys.

  Det er da TOTALT 90210 :o)

 3. Min svoger kaldte Dylan for Foska fjæs, da han havde en vis lighed med ” REL=”nofollow”>drengen på havregrynspakken i gamle dage. Bemærk rynkerne i panden.

 4. Jeg er helt enig med Tina i at det ofte er ganske normale mennesker der er tale om. Vedr. stoffer, så har jeg i mange år troet at det kun var noget der foregik i film og i København. Indtil jeg fandt ud af at det er meget almindeligt blandt alle typer mennesker.

  Gitte

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.