Den lilla møghætte.

Min søde veninde har fødselsdag i dag, og derfor skal hun selvfølgelig have en gave. Som den lille spion jeg er, har jeg naturligvis snaget på hendes gavebord efter familiefødselsdagen i påsken, og har således kunne udelukke 4 af mine ideer.

Jeg var derfor nået frem til, at hun skulle have en rød stofkurv, som hun har snakket meget om. Det eneste sted i Århus, hvor jeg ved, at man kan få den, er i en forretning, der hedder Format, hvor jeg har fået så latterlig dårlig service mange gange, at de nu er blacklistede. Men blod er som bekendt tykkere end vin, og jeg kastede derfor mig selv og alle mine principper i grams og gik derind.

Fandt den (selv. Jeg er nemlig hverken gråhåret, pageklippet eller iført flagrende hørgevandter fra Masai, så jeg er teknisk set usynlig), gik til kassen og sagde: ”Jeg vil gerne have den her”, hvortil Spraglet Modebrille svarede (og nogen gange overgår virkeligheden bare fantastien): ”Det får du så lov til.” Uden antydningen af ironi.

Så begyndte et indpakningsritual så omstændigt og langsomt, at jeg til sidst måtte kigge væk af skræk for at blive ufrivilligt hypnotiseret. Efter 20 minutters papirmumificering af kurven, kigger Brillen længe i skuffen med bånd (vi kan vælge imellem lilla og sort) og spørger så: ”Er det til en dame eller en mand?”

Bare lige så vi alle er med på, hvad det er for en kurv, vi snakker om, så får I her et billede:


Er det ikke FULDSTÆNDIG ligegyldigt?? Man fornærmer vel næppe de mænd, der er klar på en rask gang gadedrengehop gennem skoven med den son of a bitch over armen, hvis man vælger det lilla bånd.

Published by

8 Replies to “Den lilla møghætte.

 1. jeg ved liiigge hvem damen er : – ) fnis! synes det er FLOT at du klarede at gå derind igen – men som du skriver blod er tykkere end vin : – )
  – mette

  ps nu håber vi så ikke modtageren læser bloggen før EFTER udpakningen

 2. For ….. da! Er glad for jeg ikke sad et sted i offentligheden og læste dette indslag med den skraldlatter, der kom ud af min mund! Og hvor har du ret – jeg har været i den forretning 2 gange og har bagefter tænkt, hva sagde jeg egentlig, der kunne gøre hende så vrissen..?! Og med hende mener jeg ikke en bestemt ekspedient tror faktisk det var 2 forskellige…
  Måske det kunne hjælpe hvis jeg næste gang sendte ham, der gerne ville have det lilla gavebånd??

 3. Hahahaha….. Åh…. Jeg er faktisk overbevist om at hvis det havde været til en mand ville han helst have haft det lilla bånd.

  Jeg må i den butik. Snart. Hvor ligger den dog? Jeg kommer så sjældent ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.