Tour-sur.

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19198741/?claim=x33ggadeqdd”>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Det bedste eksempel på, at man ikke behøver at vide noget særligt om en sport for at gå op i den, er mig (brøndbyfans?). Tour de France. Der er noget med nogen kategori alt-muligt stigninger. Trøjer i forskellige farver. Aerodynamiske hjelme. Forskellige hold, der vistnok mest er sponsoreret af banker og forsikringsselskaber. Så langt så godt – og resten er vel egentlig bare detaljer. Men selvom jeg kun har fat i de mest overordnede overskrifter, så er jeg tilbundsgående sur over, at de har trukket Rasmussen ud. Hvad er det?! Ja, der er nogle detaljer om geografi (jeg er med dig, Michael. Jeg kan heller ikke kende forskel). Nogle mystiske skotøjsæsker. (Selvsamme konstruktion, som bombeholdet blev tilkaldt for at destruere i El-giganten i Århus. Som ved den lejlighed viste sig at indeholde sugerør. Jeg siger det bare..) Og han havde glemt at sige til mor, hvor han var. Men prøliåhørher! Han har testet rent 14 gange, og stadig vundet. Det er fandme snyd!! Jeg har slukket tv’et. Jeg boycotter dem. Og ikke på den tyske “aj-ik-alligevel”-måde. Som i “SLUT!!”. Kom hjem, Michael. Jeg hepper på dig!

Published by

1 Reply to “Tour-sur.

  1. Er helt bag dig, synd at en mand bliver offer for andres utilstrækkelighed. En tour-ledelse der har fortrudt, at han ikke blev udelukket fra starten og derfor har modarbejdet ham hele vejen, en fransk presse, hvilken det kommer bag på, at MR kan vinde og derfor gør alt for at mistænkeliggøre ham og sidst, men ikke mindst, en middelmådig dansk sentasionspresse (jep, tv2, Ekstra Bladet og BT) som efterhånden dækker alle sportsbegivenheder som var det Robinson Eksbitionen eller Big Brother…
    Når disse ting er sagt, har MR dog begået nogle fodfejl at format, hvilket man ikke må indenfor prof. idræt i dag. Det ville have været fair nok, at udelukket ham fra starten. Men når man nu lader ham stille op, må man også lade ham fuldføre.

    Hilsen
    Jørgen Leth (og kokkens datter…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.