Top 5 over nyheder

der, for min skyld, ikke behøver at fylde mere i medierne:

(Raserialarm. Har hold i ryggen, og er åbenbart ikke typen, der bliver mildere stemt af morfin.)

1) Nicklas Bendtners fodboldkarriere. (Og kan man egentlig stadig tale om en sådan? Har han overhovedet være på banen i det her årti?) Hvorfor får han lov at sidde og forsvare sig i alle medier? At han har undskyldt på Twitter, og han har ”taget det fulde ansvar”, giver mig bare lyst til at tæve ham endnu mere, for hvis ansvar skulle det for helvede ellers være? Og hvem er det, han siger undskyld til? Færdselspolitiet? Jeg så i avisen, at han havde udtalt, at DBUs’ dom, var ”det værste, der kunne ske.” Det værste? Som tankeeksperiment vil jeg opfordre ham til at prøve at forestille sig, at en spritbilist mejer hans egen søn ned, når vedkommende – der ligesom Bendtner selv er hævet over de almindelige færdselsregler – kommer slingerende imod kørselsretningen. Idiot.

2) Pave-news. Det er lidt den katolske verdens svar på kongehusene, er det ikke? Et outdatet arrangement, der primært består af store hatte og gamle mennesker og sexskandaler, der nægter at gå væk.

3) Vejlegaarden. Hvepserede, I know. Og noget, som jeg som tillidsrepræsentant bestemt har en hel masse holdninger til, men da jeg så godt kan lide, at vi er gode venner, vil jeg bare nøjes med at sige: Nok nu. Ikke?

4) Hvor der nu er fundet hestekød. Stop nu bare med at spise lortemad, hvis du ikke vil risikere at sætte tænderne i Lotte. Problem solved.

5) Brøndbys økonomi. Hvis I lige skynder jer at gå konkurs, så slipper vi for at skulle bruge en million kroner om året på ekstra toge, ekstra beredskab og genopbygning af byer, som jeres stupide fans har revet fra hinanden for sjov. Tak.

Published by

19 Replies to “Top 5 over nyheder

 1. Tak o vise Linda! Du kunne ikke have mere ret 🙂

  Og ja, få nu lukket det der BIF!
  Havde det været enhver anden klub der var i så store økonomiske problemer )(og havde SÅ stupide fans) var de blevet tvangsnedrykket for længst….

 2. Nemlig! Kunne ikke være mere enig…
  Men husk nu at nyde det fantastiske vejr vi har lige idag 🙂 Så flyder de dårlige nyheder såen lidt ud af billedet 🙂

 3. ENIG! Jeg rasede også over Bendtners "fulde ansvar" og fodbold generelt. Bendtner og BIF må bare gerne forsvinde fra sendefladen. BIF må generelt bare gerne forsvinde.

  Skrev forleden et kort indlæg, der udsprang af samme slags frustration – det handler bare om 4 dyr jeg er træt af at høre om

  Vi hører saftsuseme meget om hest for tiden.

 4. Åh som du kan sige det….!!
  Men bare en lille ting – det der hestekød. Også enig. Men jeg vil sgu gerne kunne stole på indholds deklarationen på min mad. For ellers ved jeg jo ikke hvilket andet lort de har proppet i. Den sunde mad – den snyder de vel også med? Og deri ligger hele miseren efter min mening – at det tillades at vi bliver fyldt med løgn.

 5. Hahahha, love dig – kan man det i løbet af ti minutter på bloggen uden at være scary eller underlig?
  Åh nej. Jeg har jo ellers lovet mig selv, at min helt nye blog skal være pæn og glad og et pusterum, hvor jeg IKKE må harcelere og skælde ud og være frustreret, fordi jeg lissom tænkte, det ville være sundt. Nu får jeg bare lyst til at give fanden i det og bruge den til hvad som helst. Hm. Det må tiden vise. Anyway, hørt hørt, hvorfor er der INGEN interviewere der har sagt, hvad du sagde til Bendtner?
  Sad selv tidligere på aftenen og råbte "Who gives a FUCK!" da en eller anden åndet katolik sad og fablede til Cecilie Frøkjær om det "spændende" pavevalg. Etc. Etc.
  Men nu må jeg ud og lave mig noget lortemad. Hest eller ej, jeg er kold, et eller andet skal jeg jo dø af en dag, og siden jeg ikke drikker eller ryger, så lever jeg gerne livet lidt farligt der, he.
  KNUS

 6. P.S. Morfin er pissefedt. Man får det desværre bare kun normalt, når man har det røvdårligt, og så er det jo ikke så underligt, at man ikke lige er overskuddet selv, trods det er virkelig … langt ude, at jeg nærmest kan savne mit mavesår, når jeg tænker på morfin. Man forstår junkier. Urgh, ad. Nå, god bedring, hed det. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.