Hvad vi har lært i de forgangne uger:

* Hvis man ikke har slået koldebøtter i lang tid, bliver man VOLDSOMT svimmel, hvis man i et løssluppet børnegymnastisk øjeblik forsøger at gå forrest med det gode eksempel.

* Det samme gør sig gældende i vand, dog med det ubehagelige ekstra-feature, at man her får surprise-spulet hjernen i klorvand.

* Når man tager alene i svømmehallen for første gang i 2,4 år, bliver det en underlig nervøs udflugt, hvor man, allerede inden man kommer ud af døren, må flå indholdet af træningstasken op 24 gange, for at tjekke, hvad man har glemt, for det kan ikke PASSE, at man ikke skal have mere med, og dernæst hele tiden går og kigger sig lidt forvirret omkring, fordi det føles som om man er kommet af sted uden sine arme. Eller som om, man har glemt at tage badetøjet på.

* Da jeg formoder, at Anton på et tidspunkt vil begynde at overveje at udvide sit ordforråd, så det omfatter andet og mere end Hej, Traktor, Guitar, Robin Hood og Havregryn – og da han i går sagde noget, der i mistænkelig grad lød som ”Satan” – skal jeg have valgt en af to løsninger: Enten skal jeg med øjeblikkelig virkning stoppe med at træde på alle de forp*lede legoklodser #avavAV! eller også skal jeg have tjekket, om nogen har et brugt, men marKANT pænere sprog til salg i DBA.

* Når man smøger ærmerne op og kaster sig over en ret, der ellers i omkring 20 år har været arkiveret som ”Umulig. Slut!” rykker en anden straks beredvilligt ind på den tomme plads. Således behersker jeg nu Frikadellen, mens knækbrødskoden nægter at lade sig knække. Har besluttet mig for fremadrettet at hade alle opskrifter, der indeholder ordet ”Idiotsikker”.

Published by

4 Replies to “Hvad vi har lært i de forgangne uger:

  1. Jeg vil også godt lære noget om idiotsikre frikadeller? Jeg kan godt røre en god fars – og de bliver fine, hvis jeg bager dem i ovnen, men stege en delle… det kan jeg sgu ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.