De varme linjer

Jeg kan forstå, at vi har fået en ulvehotline. Og med ”forstå” mener jeg ”fundet ud af”.

Men hvis det ikke kræver mere end 4 forvoksede hunde at udløse en hotline, er jeg pludselig langt mere optimistisk ift. at få oprettet nogle af de hotlines, der *virkelig* er brug for.

F.eks:

Fjernbetjeningshotline:
Hurtig håndsoprækning: Hvor mange kan huske, hvad de farvede knapper på fjernbetjeningen kan? Eller den med hjertet? Jeg kan tænde og slukke, skrue op og ned og.. Ja, det er nok pretty much it. Hvilket er utrolig irriterende nu, hvor a) Anton ofte bruger den som telefon og trykker begejstret på alt, når han ringer op, og b) der er kommet nye kanaler med i pakken. Så forleden tænkte jeg, sådan lidt friskt, at nu ville jeg lige lægge kanalerne ind forfra. Jeg gik så vidt som til at finde brugsanvisningen frem. Jeg synes ikke, at vi behøves at dvæle ved, hvordan aftenen forløb; vi kan bare spole frem til konklusionen, som er, at jeg har PRÆCIS de samme kanaler, som jeg havde før, nu ligger de bare fucking hulter til bulter, og jeg bliver ved med at skrue over på National Geographic, for at se Californication. Tænk, hvis man kunne ringe til nogen, der lige kunne guide en igennem dét.

Hvad skal jeg lave til aftensmad-hotline:
Der findes mange gode hjemmesider, der kan hjælpe en med det spørgsmål, men hvor meget glæde har man af dem mandag kl. 17.10 i Bilka, når 2/3 af ingredienserne til det, man havde planlagt, er udsolgt?

Magic 8 ball hotline:
Jamen, hvad? Har du den med rundt i tasken? Nej, vel? Men din iPhone *har* du med, det ved jeg. (Gad vide, om man egentlig kan få den som app? Hvis ikke det var fordi min telefon lå ude på køkkenbordet, og jeg ikke gider rejse mig, ville jeg lige tjekke.)

Er det egnet til opslag på facebook-hotline:
Den vil jeg godt selv tilbyde at bemande.

Min bil har en mislyd – er det noget farligt?-hotline:
For hvis ikke det er, har jeg tænkt mig at køre i en stor, larmende bue uden om mekanikeren, der tager 10.000 plus moms for at åbne kølerhjelmen.

Har vi flere, vi skal have med?

Published by

10 Replies to “De varme linjer

  1. En supervisions-hotline til børnefamilier. Hvor man lige kan få lidt guidence i, hvordan man tackler det, når børnene er ved at strangulere hinanden, mens der langsomt glider en makrelmad ned af væggen…

  2. Er muligvis temmelig tungnem efter meget sparsom søvn i nat, men Magic 8 ball forstår jeg ikke lige.
    Hotline om at luske sig til søvn på arbejde ønskes…

  3. Kan du ovetales til at udvide din 'er det egnet til opslag på facebook'-hotline til at gælde alle sociale medier? Personligt kunne jeg godt bruge en 'kommer folk til at misforstå det her blogindlæg'-hotline – og jeg kender mange, der kunne bruge noget tilsvarende på instagram…

  4. Jeg gad godt have en "har jeg tid til det her" hotline, der lige kunne gennemgå min kalender og fortælle mig, hvor mange nye projekter der er plads til. Muligvis er "ikke plads til" en vigtigere funktion.

  5. Hep – du er velkommen til at bruge mig som din personlige "Hvad skal jeg lave til aftensmad-hotline" – det 'job' besidder jeg i forvejen for en stor flok efterhånden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.