Top 5 over mennesker, jeg ikke forstår

1) Fædre, der beholder deres blue tooth headsets på, når de henter børn i institutionen. Prøv at tage din hånd op til øret. Jo, prøv nu. Tag den ned. Hvor lang tid tog det? 1 sekund? 2? Der er jo ikke tale om en antenne, hvor man, hver gang man monterer den, skal starte med at lede længe og irriteret efter signalet, og derfor er nødt til at lave et “Everybody freeze!!”, når man endelig rammer noget modtagelse. Tag den af.

2) Damer, der bruger skumgummivaskeklude, når de bader. Så meget skal vi aldrig spare. Og hvis du alligevel skal, så giv mig et heads up; så giver jeg sgu en liter Palmolive med mandelduft.

3) Forfattere og journalister, der skriver svære og/eller engelske ord i kursiv eller citationstegn. Får spat. Beslut dig for, hvem du skriver til: Hvis din målgruppe forstår ordet uden anden forklaring end 4 små, omgivende prikker, eller en let hælning på 20 grader, så forstår de det også uden. Hvis ikke, så op dig og find et lettere forståeligt “synonym”.

4) Tekstforfattere, der får penge for at lege med ord, og kvitterer med løsninger som “Webinar” og “Spa-losophy” (ffs!)

5) Den mand, jeg forleden så komme gående i rask stavgang – med to blindestokke som stænger.

Published by

5 Replies to “Top 5 over mennesker, jeg ikke forstår

  1. Det der med bluetooth-headsettet… Det kommer jeg altså også nogen gange til (indsæt flov smiley)

    MEN det er altså bare fordi at mit headset tager lang tid om at tænde og forbinde med telefonen – noget med at holde en lille bitte knap inde i flere sekunder og så vente og vente på forbindelse.

    – Og det kan man ikke nå, når telefonen ringer.
    – Og hvis man lægger det tændt ned i lommen kan man risikere at det ringer op til sidste samtale.
    – OG det er altså noget nemmere at pakke barn nr. 1, madkasser, gummistøvler osv. sammen med to hænder fremfor en – hvis nu man er nødt til at modtage en meget vigtig samtale (fx fra en af barn nr. 2´s legekammeraters forældre som vil spørge om barn nr. 2 kan lege og må hjemtages fra barn nr. 2´s institution lige NU)

  2. Webinar er nu et meget udbredt koncept. Vil slet ikke give point til tekstforfattere for at opfinde lige præcis dét ord. Er ellers meget enig i din pointe!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.