Tillykke min allerbedste, lille, fine dreng.

For præcis et år siden sad jeg med veer i venteværelset på fødeafdelingen på Skejby og så fodbold, mens jeg forsøgte at lade være med at spekulere på, præcis hvor meget mere ondt, det kom til at gøre. Udenfor var det mørkt, stjerneklart og nistrende frost, og indeni var Anton gået på pauseskærm for at samle kræfter til morgendagens store præstation.
  

Tænk, at det bedste i hele verden allerede fylder 1 år.

Published by

44 Replies to “Tillykke min allerbedste, lille, fine dreng.

 1. What!? Naaarjj, da ikke allerede et helt år!??! Wow. Det er da utroligt. Tillykke til dig og ham, verdens bedste makkerpar!

 2. Precisely what I have been checking in several web sites and even My spouse and i lastly discovered it in this case. Incredible content. I am therefore floored. Could possibly never think of this sort of matter can be performed with it… There's no doubt that you will have a fantastic expertise specifically although negotiations with such content.

  Regards,
  John

  Home Security

 3. Kæmpe tillykke med din smukke, dejlige dreng.
  Har fulgt med fra starten, og kan næsten ikke forstå at der allerede er fløjet et år fordi siden den dag.

 4. Tillykke tillykke 🙂
  Den første fødselsdag er bare stor og ramte også mig med en masse nostalgiske tanker om fødslen og den første tid. Jeg ved ikke, om det føles af mindre med tiden, da jeg også kun har fejret en fødselsdag.

 5. Stort stort tillykke med den lille gut! Håber han får lagkage med flødeskum som der gerne må grattes rundt i 😉

 6. Tillykke med din store dreng! Min egen blir et år om 1½ mdr, og jeg er allerede smånervøs for at skulle sige farvel til min lille baby. Især når han ikke har lært at sove igennem endnu – det burde købe mig et par måneder mere i barsels- og babyland!

 7. Hej Linda,
  Jeg har længe fulgt din blog – med STOR glæde!! Jeg var lidt fraværende for et års tid siden, da jeg selv blev mor der, men har lige gjort en sjov opdagelse; er Anton fra den 17. november? Troede faktisk han var lidt ældre end min datter. Vi fik en lille pige den 17. november, så sjovt at have fulgt Anton et helt år nu — hvor er tiden dog blevet af? Men i hvert fald, KÆMPE stort tillykke med ham! <3
  Mvh Kamilla

 8. Om 12 år er han teenager!

  Bliv ved med at løbe – for starte som 55-årig er hårdt! Og du har ret angående de dersens folk der tøffer rundt og tror de er selvlysende – jeg er taxachauffør i byen, og her bruger "man" da heller ikke reflekser "og den slags"
  Cyklisterne er i en kategori for sig selv – de kører gudhjælpemig rundt med noget der godt nok lyser – – – men ikke lyser godt nok! Kan de da slet ikke se at de drukner ved siden af billys og diverse genskin?
  Tillykke med sønnen – nyd ham så længe det er muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.