Jamen, når det er der, så SKAL man spise det. Siger I ikke det?

Så blev han fejret, den bette. Noget så eftertrykkeligt. Ernæringsmæssigt er vi kommet igennem weekenden på et blandingsmisbrug af lagkage og brownie. Fy for fanden. Løb min nye rute (still not loving it…) to gange i dag som straf.

Nå, men i anledning af fødselsdagen havde jeg til lejligheden købt en hagesmæk til Anton af den slags, der godt i en snæver vending ville kunne gøre det ud for en regnjakke. På med svinet, frem med lagkagen, og så var jeg ellers klar med kameraet. Og Anton, hvis tilgang til livet stort set kan sammenfattes i ordet ’frådende’? Han spiste så pænt, at jeg havde lyst til syrligt at spørge, om jeg lige skulle stikke ud efter en kagegaffel.

Midt i al kagen og hurraråbene kom min søster og så lidt forkert ud i hovedet; Når man er gravid, og sat til juleaften, kommer det lidt bag på alle involverede parter, når vandet går d. 18. november. Men Antons kusine var, sine 2700 gram til trods, large nok til at lade loppen have sin fødselsdag i fred, og satte sig i stedet på d. 20. november.

Og hun er så fin, så fin (også selvom hun har så meget hår, at der nærmest er tale om en afro *vranten-smiley*) og lillebitte og knirkende, at det tog under 1½ sekund for mig at blive så skruk, at jeg selv blev helt nervøs.

Måske skulle jeg gå efter at få nummer to d. 19. november, så de ligger som perler på en snor?

Så kan vi få det årlige kageorgie overstået i ét hug.

Published by

8 Replies to “Jamen, når det er der, så SKAL man spise det. Siger I ikke det?

 1. YAY! Så vil jeg være med! har seriøst behov for klemmer på æggestokkene efter besøg hos min lille niece i dag – med fødselsdag den 21. jo 🙂
  Kæft vi skal spise meget kage næste år!

 2. Øh okay, men hvor klager man? Jeg havde så også termin d. 24/12 med trunten, men hun opdagede nu først udgangen d. 3/1. Så kan man da godt gå hen og blive lidt bitter, ikke?!! STORT tillykke med den lille mand – han skal nok komme efter det med kagen ;o)
  Kh C.

 3. TILLYKKE med ham!
  Ester gjorde det samme som Anton da hun fik en flødebolle for første gang. Væk var den baby der normalt var indsmurt i mad fra top til tå efter måltider, ind trådte en tumling der sad lige så fint og spiste dybt dybt koncentreret….
  De nye spisevaner gik dog over da hun skulle have aftensmad….

 4. Perler på snor holder 100!!! Lillefisen blev 1 år i lørdags og storebror bliver 4 på mandag.
  Tillykke med den nye titel.

 5. Endnu engang tillykke med Anton 🙂 og med niecen :-). synes det var meget smart tænkt af hende 1) at undgå juleaften og 2) undgå Antons fødselsdag ;-). Og jep da kom du bare med een mere !!!
  Ps så må jeg jo undvære det billede, jeg havde forventet- Anton indsmurt i lagkage!! Og pps jeg går ind for AL den kage man kan spise ved de lejligheder!!

 6. Tillykke med Anton og niece!

  ARRGGHH så lige en 3 uger gammel bebs i aftes. Yndig, yndig, yndig. hvis jeg bare var 20-30 år yngre … det holder aldrig op 😀

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.