Tillykke Mary

– og skidetak for at vente tvillinger i 4. måned med ’en lille bule på maven og flade sko’ som eneste konsekvens.

Rønnebærhilsner

Hvalen

(Seriøst: Hvordan gør hun? Jeg træner og underviser omkring 10 timer om ugen, cykler til alting, spiser relativt fornuftigt – og jeg er stadig gravid på både lår, røv, hofter og arme. Er det noget royalt? La Clone Marie gik fra hospitalet i sine egne fucking bukser, og Mary har hver gang til præsentationsrunden i hospitalslobbyen lignet en, der lige er svinget ind forbi efter en cafe latte. Bliver de udvalgt efter et eller andet overmenneskeligt, genmæssigt parameter, der – bortset fra hårfarven – ville få Hitler og Mengele til at savle misundeligt? Én ting er, hvis de er overvågede 24/7 af en hær af personlige trænere, diætister og en trivelig svigerpapa som skrækeksempel, men de kan da vel for fanden stadig ikke styre, hvordan graviditeten skal sættes sig med viljens kraft, kan de?

Jeg sætter min lid til svensken. VED bare, at sympatiske, menneskelige Victoria har tænkt sig at blive gravid over det hele ligesom alle os andre.)

Published by

14 Replies to “Tillykke Mary

 1. Det er jo ikke den samme Mary for helv… Det er jo bare en af klonerne de hiver frem når der skal vinkes efter fødslen og sårn.

  Den rigtige Mary ligger på slottet, fed som en hval ædende chokolade med levertran imens hun ser alle afsnittene af "Joey" baglæns.

 2. Fortvivl ikke… helt!
  Undertegnede hval tog f.eks. 30+ kg på under sin første graviditet, og var således nok så langt ude af prinsesse-ligaen, man menneskeligt muligt kan komme…. MEN!!
  Til gengæld slap man da for at have en fedtrem af knipsende, voldsultne paparazzier hængende om sine ødem-besatte ankler… afventende (med skudklare spotlights, kameraer og mikrofoner) sekundet hvor mavens vægt og hyperaktive indhold tvang dig til at slippe en ufrivillig vind midt ude i det offentlige rum… lige til at klaske ud på Youtube. Alle synlige tegn på gravidtetskvalme (som f.eks. opkast ude af kontrol, litersvedning eller manøvreringsbesvær) får du da i det mindste lov at have i fred!
  Thi, DET er nemlig hvalens privilegium!

 3. Pyyyha, troede jeg var den eneste, der havde fået øje på det ubegribelige i at en royal tvillingemave kan være så væver. For jeg ved af tung erfaring, da vægten røg fra 60 til 99,9, at selv en single-graviditet ikke er til at styre. Overhovedet. Selv ikke med Se&Hør på evig udkig ville jeg ku' ha' gjort noget anderledes.

 4. AAARRRGGHAHAHAHAHAHAHA. For hulan du er sjov! Og du har en pointe. Hvad SKER der lige for de der helt almindelige lår??!! Og hvorfor har hun ikke fået kæmpe balloner?? Suger de alle hormonerne ud af hende eller hur??

 5. Morfar er inde på noget af det rigtige – men det kan jo også være med den vinkel, at der i virkeligheden ligger en smælderfed gravid rugemor på slottet og æder Joey baglæns, mens Mary bare går rundt med en pude på maven og pretender?

 6. Tænk sådan her på det: Når hun de sidste 2 mdr har så meget vand i kroppen at hun ligner Ole Thestrup, så bliver det foreviget for tid og evighed fra alle vinkler. Hun kommer ikke til at kunne sejle i gennem en tvillingegraviditet på samme på som de andre gange. Der er en gud…det har der bare at være!

 7. Det er jo bare fup. De får nogle indiske rugemødre til at føde for dem og så vimser de rundt i 9 måneder med en pude på maven og holder folket for nar! Tsk tsk tsk altså…

 8. Men det ER bare genetisk. Har tilfældigvis samme højde som Mary (og kropsbygning) og har selv kun fået mavebule og C-skål i 8. måned… SELV OM jeg ikke har kunnet motionere i det sidste 3. (Lægens beslutning, ikke mit.) Og har i øvrigt ædt en del kager og ting, jeg ikke burde. Til gengæld ville jeg gerne bytte mit smækre graviditetslook for muligheden for at bevæge mig. Så alt i alt. Husk at amning er en slags automatisk fedtsugning! Skidesmart, faktisk.

  Kat

 9. Arj Fru Z – ser nu at jeg nærmest har plagieret din kommentar? Beklager…men noget si'r mig at vi er på mental bølgelængde når vi rammer så tæt? ;o)

 10. Hey M.
  Det er vi – på mental bølgelængde.
  Og nu er vi to der har sagt det samme, så er det nærmest sandt, og vil inden længe ende på forsiden af noget kulørt..

 11. Måske lidt sent at kommentere, men nu har jeg lige set TV-footage på jp.dk af Mary til Flåde-jubilæum, hvor hun valsede af sted i nydelig, kropsnær kjole (OG i høje hæle på brosten uden at træde forkert – hvordan? HVORDAN??) – og hun så dælme ikke særligt gravid ud. Som i overhovedet ikke.
  Konklusion: Alle, der mener, at der er tale om noget rugemor-halløj MÅ bare have ret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.