Tilbage til fremtiden.

Så loopede finnens fortid og endte med at blive den fremtid, han gerne vil befinde sig i. I dén fremtid er min rolle desværre besat til anden side.

Det er slut. Tilbage står jeg. Og ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal komme igennem det her.

Published by

9 Replies to “Tilbage til fremtiden.

  1. Av av av. Jeg kender ikke helt jeres baggrund, men det må være meget smertefuldt at spille din rolle i den dér historie. Og så oveni julen, hvor der er ren hånd-i-hånd helvede på gaderne.

    Sender dig lige en tanke, selvom det nok ikke gør nogen forskel.

  2. Jeg skubber dig hele vejen igennem – du får ikke lov at være alene i det her! Kan ikke bære at det gør ondt i dig – ville gøre alt for at bære en del af din smerte… Det blir bedre – jeg lover det!
    knus

  3. Søde veninde!!

    Det var bare heller ikke sådan det sku være – slet slet ikke!!! Sender alle tanker og knus i din retning. Ved heller ikke hvordan du skal komme igennem det, men én ting er sikkert – jeg er her dag og nat hvis der noget som helst at gøre!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.