This too shall pass.

Må jeg godt lige skrive en sidste post om vejret? For jeg bliver snart sindssyg, og jeg har nu fundet noget, der er mere træls, end at cykle op af Grenåvej, og det er at cykle op af Grenåvej i en halv meter nyfalden sne. Måtte på et tidspunkt råbe: ”Gå nu VÆK!!!” af mine lungers fulde kraft for ikke at kortslutte i et spastisk anfald af raseri. Hjalp lidt.

Det her er by far den værste vinter, jeg nogensinde kan huske at have oplevet. Og der er to måneder tilbage af den.

Men du skal komme til at give dig, dit lille svin. Jeg sover med altandøren åben hele året, og den sidste uge er jeg vågnet til lyden af fugle, der synger. I dag, da jeg kæmpede mig hjem fra arbejde, kunne jeg i samfulde 5 kvarter se cyklen, jeg kørte på, fordi dagen er tiltaget med 1 time og 46 minutter.

Lige om lidt går vi rundt i bare tæer og drikker kølig hvidvin. ’Overtøj’ er en tynd trøje, man er på fornavn med duften af nyslået græs, og man kan tørre sit tøj udenfor. Aftenerne er lange og lyse, der findes ikke noget, der ikke kan tilberedes på en Weber, og når vi cykler hjem under stjernerne kl. 4 om morgenen, og mørket er mere blåt end sort, vil vi grine ved tanken om, hvor slem vi syntes, vinteren var.

Hold ud, venner.

Published by

10 Replies to “This too shall pass.

 1. rent faktisk er det KALENDER-mæssigt forår d. 1. marts – så det håber jeg, vinteren husker!!! ARRHHHH sne VÆK!!
  – Mette

 2. Tak for et meget opmuntrende indlæg! Det er jo så sandt… Kan heller ikke huske en vinter med så mget sne og frost som den her, men det gør ikke så meget – årstidernes skiften er i virkeligheden noget af det jeg holder rigtig meget af ved Danmark (shhh)…

 3. Det er så rigtigt! Jeg glæder mig herremeget til sommer! Men jeg har besluttet at se positivt på tingene. Den kolde vinter betyder jo, at der ikke er så mange insekter, mens vi nyder den kølige hvidvin, du snakker om. Det er der i hvert fald en eller anden, der har sagt til mig engang, og det holder jeg fast i.

 4. I love you also :o) Jeg tror på at ALLE edderkopper er udryddet pga sne og frost, og så kan jeg godt lige overskue det…

 5. Dortheivalo: Du er meget, meget sød, og jeg er smadderglad for, at du kan lide min blog – men jeg fik awarden for et par uger siden, og brugte en søvnløs nat på at spekulere på, hvad jeg dog skulle finde på af kategorier:) Men du skal have mange, mange tak. Virkelig.

  Mette: Enig!

  T/Gitte: Lige tilbage i hovedet på jer!

  Signe: Jeg er faktisk også årstidsmaniac. Det må vi lige prøve at hjælpe hinanden med at holde fast i, ikke??

  Annie: Velbekomme:)

  Karen: Ha!! GOD pointe!!

 6. Hmmm – jeg kommer sikkert på hadeholdet nu, men jeg stemmer altså stadig på det her vejr fremt for regn og mørke og tunge skyer!!
  – og jo jeg synes også det er pisse koldt og glæder mig som et lille barn til bare tæer og kjoler. Men tager seriøst gerne en måned mere med frost hvis det betyder vi springer over de der 2 måneder med silende regn!!!
  – men selvfølgelig; jeg er på barsel. Jeg SKAL ikke nå noget til bestemt tid og barnevognen overlever nok ikke at blive luftet helt så meget.
  og jeg elsker dig sgu osse :o))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.