Sur, syg og selvmedliden

Jeg keder mig.

Jeg keder mig, jeg keder mig, jeg keder mig.

JegkedermigjegkedermigJEGKEDERMIG!

KÆFT, hvor er det godt, at jeg ikke er en af de stakler, der har ligget med bækkenløsning eller andet invaliderende graviditetssnask, siden jeg undfangede, som ville have tvunget mig ud i inaktivitet i både uger og måneder. Jeg har nu været sygemeldt i præcis 3,5 time, og jeg er ved at gå amok.

En ting er, at jeg er så tilstoppet i hovedet, at jeg, hvis jeg gik på arbejde, ikke ville være meget bevendt, fordi jeg ikke er stort bedre stillet, end de mennesker, jeg tolker for. Ligner hele tiden Skriget, fordi jeg forsøger at skabe undertryk nok i kraniet til at genskabe hørelsen.

Hvilket får mine læber til at storflække, så jeg pludselig ligner en vampyr i fri dressur.

For fanden.

En anden ting er min træning. Havde det ikke været for Anton, havde jeg helt sikkert nok taget en spinningtime for at svede skidtet ud. Bare en lille, bitte en. Min egen, måske. Det gør fysisk ondt på mig at have afløser på min time, når jeg ikke ved, hvor meget, jeg kan fortsætte med at undervise, efter jeg har født, og derfor hæger jeg om mine sidste 6-8 uger med en inderlighed, der ellers er forbeholdt religiøse mennesker.

Og hvorfor skal solen blæse ud af himlen med 1000 km i timen? Det er som om den spotter mig. Får indespat over at sidde her og glo *vranten-smiley*

Nå. Men jeg har da heldigvis stadig feber, så tager lige en dag mere herhjemme i morgen.

*suk*

Published by

6 Replies to “Sur, syg og selvmedliden

  1. ajajajaj din stakkel : – ( Hvor ER det bare træls for dig! og du kan vist godt fjerne stregen igennem "havde helt sikkert" – for ja det havde du… lige som os andre… hvis ikke lige Anton passede på dig. Håber du meget snart er frisk som din vanlige havørne-jeg igen (og at du overlever at have afløser på i morgen… og at vi gør..)
    stort trøsteknus

  2. Mette: Vi satser på at code fresh er up and running igen i morgen:)

    Helleq: Så sandt, så sandt. And so I did.

    Kort/Lang: Ja, ikke?? MEGA belastende med indian summer lige uden for vinduet, når man bare er tvunget til at sidde dér.

    UR: Tak for det. Måske har vi fået det hele? Sorry:/

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.