Styrken sidder i håret. Eller det der…

“Er du så sådan en rigtig aerobics-pige?”, spurgte kedeldragtbeklædt mand. Med ekstra ‘s’ und alles. Er jeg? Umiddelbar reaktion: Forhåbentlig ikke! Ikke mange store personligheder, man associerer begrebet med. Charlotte Bircow. Jane Fonda. Hende fra Stryhns. Kiggede på ham og svarede, at det afhang af, om han gav mig en kompliment eller forsøgte at fornærme mig. Hvilket udløste semi-pinlig situation, da det på samme tid gik op for os begge, at jeg gav ham valget imellem: a) at indrømme, at han havde gloet på min krop eller b) at tilkendegive at han synes, at jeg på den blonde måde opfyldte hjernedødskriteriet. Han endte med at forsikre sine sko om, at det skam var positivt ment. (Og sådan kan man, med en enkelt sætning, fravriste folk lysten til at sige pæne ting til andre resten af livet.)

Lettere foruroliget brugte jeg den næste halve time på at spekulere over min hårfarve. Fact er, at jeg, efter at have fået langt, blond hår, får tilbudt markant mere hjælp i Føtex, bliver holdt mere tilbage for i trafikken og generelt bare oplever bedre service, end da jeg var kort- og rødhåret. Overvejede om det er prostitution, når man beholder frisure med den bevæggrund?

En time efter befandt jeg mig i selskab med et par unge, virkelig street fyre med anden etnisk baggrund end dansk. Der var stikhuer nok til et mellemstort hold forskere, udstationeret på indlandsisen, og et testosteronniveau så højt, at det potentielt kunne fremkalde skægvækst ved indånding. Og det er så her, at dagens andet spørgsmål til mig og min fysik falder: “Hey hallo mand – er du bodybuilder?”

Proteinpulver sælges. Byttes eventuelt til mørk skyllefarve.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.