Sjove Linda? Nej, hun er på ferie.

Jeg kan slet ikke komme ovenpå igen. Er bare træt med trist på, og når jeg har haft det sådan længe nok, begynder følelsen desværre/heldigvis – har ikke helt besluttet mig endnu – at forvandle sig til raseri. Så i disse dage tramper jeg rundt og er grundrasende på:

* Rugbrødsproducenter, der tillader sig at komme kerner i deres rugbrød. For det sidder stadig i hele kroppen på mig, at jeg i går måtte flå kvælningstruet Anton op af stolen, og hamre ham mellem skulderbladene til han brækkede sig på køkkengulvet, fordi kernerne pludselig rottede sig sammen i halsen på ham.

* Dig, territorie-so, som forsøger at intimidere mig med dit sure blik og tavshed, selvom jeg hilser pænt og smiler til dig HVER gang. Tror du, at det virker? Tror du? Åh, jeg må le! Når du har noget at have det i, kan du komme igen. Indtil da: You suck, and you know it.

* Dig, som næsten væltede os i dag i Bilka, så du kunne komme foran os i køen. Hvis du er i tvivl om, om det er dig, jeg mener, så er det dig, hvis du i dag blev hvislet: ”Jamen, så siger vi tak for hjælpen!!” ind i hovedet af, af høj, vred blondine.

* Blogspot, der modarbejder mig, og stadig ikke vil give mig mulighed for at lege med skriftstørrelser, kursiv og alle de andre børn i Bulderby. Et indlæg som dette er bare ikke det samme, når man er forment adgang til fede skrifttyper.

* Sælgere, der tror, at de er de første, der får øje på min blog, og at det er et rent tilfælde, at der ikke er reklamer på endnu. Det er fint, at I henvender jer, hvis I har noget seriøst at tilbyde, og jeg vil faktisk gerne have reklamer i siden af min blog. Men jeg vil have penge for det. Slut. Penge til husleje, benzin eller kaffe. At tilbyde mig 15 % på det, jeg KØBER hos jer som ’løn’, er en hån. Specielt når vi taler om mærkevarer og luksusprodukter, som jeg for helvede ikke som enlig mor har råd til at købe. Penge. Så kan vi snakke om det. Ellers: Bare spar på papiret. (JA! Jeg ved det sgu da godt, men hvad?? Spar på .. cyber?)

* Mig selv over, at jeg kan hidse mig op over ting, så inderligt ligegyldigt, i en verden, der for tiden ser ud som den gør.

Published by

15 Replies to “Sjove Linda? Nej, hun er på ferie.

 1. Jeg skulle lige til at spørge om det samme som Fru Sole, – og siden der er så langt fra Esbjerg til Randers, kaster jeg mig ud i det! *KRAM* (næsten uden frygt for at få en lammer!)…

 2. Nu du er i gang, så synes jeg du skal bitche over prisen på bleer!

  Og selv om du slår, så krammer jeg dig så hårdt at du til sidst må overgive dig!

 3. Åhr, det der med kerner i rugbrød har en af mine veninder også problemer med – må lige høre hende ad om hun har nogle gode tips og tricks.. 🙂
  Og så lyder det altså til, at der mangler en eller anden takt-og-tone-ansat der kan lære folk i supermarkederne at opføre sig ordentligt.. Eller ogs' flokkes de bare om dig? :/

 4. Hahaha, den sælger blev jeg også kontaktet af og som han sagde, så skulle jeg huske på at; "en blog med reklamer ser mere 'vigtig' ud end en blog uden"…ahmen, okay, så siger vi det!

 5. En kommentar, lagt hos dig, førte mig til Maria's blog: Ret fra Vrangen.
  Hun koger, så det damper fra skærmen (forøvrigt er det hende, som har lagt beslag på Bulderbybørnene) Nå, ville bare ønske, at jeg kunne sætte jer to sammen, servere en god rødvin og trække mig tilbage (med jeres børn selvfølgelig). Indimellem er det godt at rase igennem. Gør det lidt nemmere at tackle "tidens tåber".

 6. Hvor ser du dog fin ud i Alt for Damerne og Anton er da en rigtig lille foto-trold 😉
  Så længe du kan skrive om din vrede så en sådan humoristisk måde, så er det mig helt fint at du har et surt opstød en gang imellem..

 7. Nu kommer jeg snart hjem og tømmer din kaffebøtte sammen med dig, og jeg vil foreslå at vi intager kaffen siddende på fortovet mens vi stirrer på gimben i nabohuset indtil hun hilser 🙂

 8. Det må være noget i luften. Jeg er også usandsynligt vred i disse dage.
  Eftersom der allerede er sendt et par krammere af sted, sender jeg i stedet et smil og nik i stedet for at ignorere dig og være territorial.

 9. Hvor kan jeg godt følge dig. Jeg har det også med at blive indebrændt over småting, når der har været underskud på kontoen i et stykke tid. Gid jeg kunne gøre noget for at hjælpe… 🙂

  Mht. rugbrød, så vil jeg anbefale bondebrød. Det har jeg brugt til min søn på 11 mdr., og det er først nu, at han så småt får lov til at prøve rugbrød med kerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.