Back to black.

Det var meningen, at jeg ville have skrevet noget begavet i dag, da jeg nu ikke har haft bloggen åben siden i torsdags, og derfor synes, at det var long overdue, men dels har Anton stort set ikke sovet i dag, og dels kan jeg slet ikke blive færdig med at ligge og rode rundt nede i medlidenheden med de stakkels nordmænd længe nok til at slå hjernen til.

Jeg har været nødt til at slukke for fjernsynet. Jeg kan simpelthen ikke holde ud at se flere børn, der er helt stive i ansigtet af chok, eller forældre, der med dårlig samvittighed i alle træk, forsøger at skjule, hvor lettede de er over, at det var deres børn, der kom hjem.

Tuder også hver gang den norske statsminister toner frem. Den mand skulle have en medalje. For når det nu skal være, må det være fantastisk at have en statsminister, der også kan finde ud af at være på arbejde, når det er RIGTIG svært, i stedet for den model, vi hænger på, hvis største talent tilsyneladende er at befinde sig i udlandet, når det ville klæde ham at være her.

Og så døde Amy Winehouse midt i det hele.

Det har fandme været en trist weekend.

Published by

11 Replies to “Back to black.

 1. Ja puha hvor er det altså bare forfærdeligt med endnu mere forfærdeligt på!!! Kan snart ikke holde ud at se det frygtelige billede mere, af psykopaten klædt som politimand, stå blandt flokken af unge mennesker og skyde løs…hvor er det klamt at der findes den slags væsner her på vores jord, der kan retfærdiggøre en sådan handlig over for sig selv..for et menneske kan han da umuligt være!!

 2. Dybt dybt tragisk og det gør ondt helt ind i knoglerne at se og høre og det blir bare værre og værre… Når det er sagt, så er jeg også fuld af beundring for Stoltenberg. En verdensmand

 3. Øh, jeg kan ikke lige se hvad statsministeren skal komme hjem for?
  Hvis det var sket i DK, så ja, men kan ikke se relevansen i at komme hjem pga tragedien i Norge. Så jeg er uenig.

 4. Uden relevans: helt ærligt .. Sku han lade være med at ryge en smøg og drikke en øl?? Og hvorfor sku han tá hjem?? Han havde også fået kritik, hvis han var taget hjem fra noget, der jo faktisk er et velgørenhedsarrangement.. Som Godte siger, hvis det var i Danmark, så var han naturligvis kommet hjem!!

 5. Hej Linda
  Oplevelsen i Norge var virkelig forfärdelig, og jeg var der for at skrive om det (er journalist), og det gjorde ikke ligefrem klumpen i halsen mindre. Så uendeligt trist at sidde i domkirken og höre på hulk og gråd, der fyldte rummet.
  Men hvor bliver jeg stolt over nordmändenes måde at håndtere det på. Alle, jeg talte med, nävnte kärlighed og sammenhold fremfor hävn og had. Det var sgu stort at opleve, og jeg håber, at vi i DK vil stå sammen på samme måde, hvis vi nogensinde oplever noget lignende..

 6. Tragisk weekend.. 🙁
  Må give Godte ret. Kan ikke se hvorfor det er så vigtigt at han var hjemme. Ingen kunne jo forudsige det, og han kom hjem til mindegudstjenesten. En flot én.
  Fru Helle T, var vist heller ikke at finde i Dk.
  – Michelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.