Siden sidst:

* Er jeg kommet til at tænke på, hvad der er sket med Christian Bitz? Er det ikke som om, det offentlige rum er blevet helt afbitzet?
* Synes jeg, at det er et tab, at sangeren for Motörhead er død. Ikke fordi jeg er metaltypen; mit eneste forhold til Motörhead er, at jeg bruger Ace Of Spades, når jeg intervaltræner, fordi tempoet er så rasende, at selv en rytmefascist som mig kan rumme at træne uden for takt, men fordi verden er en Lemmy fattigere.
* Har jeg opdaget, at jeg nærer instant modvilje mod mennesker, der bruger ordet “sanseligt”. Særligt mænd.
* Er jeg inderligt træt af alle de famøse shitstorms på de sociale medier. Synes, det har udviklet sig til en mærkværdigt tiggerkultur, hvor man kan stille sig op på en kasse og whine højlydt i det sekund, man ikke får sin vilje.
* Har jeg meldt mig ind i en lokal fb-gruppe, som ikke kan beslutte sig for, om den er en dating- eller et netværksside. Næste gang nogen spørger mig, hvorfor jeg ikke har en kæreste, har jeg tænkt mig at vise dem et tilfældigt profilbillede derindefra. Som f.eks. det her:
Og ja. Det er en bibel, skåret ud som en pistol.

* Overvejer jeg alligevel for den samlede husstands skyld skulle gå all in, for da der idag fløj en solsort ind på terrassen, og jeg sagde: “Se, Anton, en fugl” råbte han begejstret: “Kom mor – vi skyder den!” #JeSuisSarahPalin
* Er der blevet smidt to mugne appelsiner ind i min have. Nogen, der ved, om der er østeuropæiske bander i omløb, der bruger citrusfrugter som signalværktøj?

Published by

16 Replies to “Siden sidst:

  1. Der tegner sig et mønster af, at han primært lever på de sociale medier. Er også kommet i tanke om, at han laver noget med Holm, hvor de skamgriller alt. Det virker unødvendigt.

 1. Halløj! Ny følger på din side….
  Jeg synes faktisk ikke jeg mangler ham CB i min dagligdag, så han gerne fortsat gå undercover….
  Vedr. ord, som er frygtelige, så har jeg det ligesådan med ordene 'hyldeDRIK' og 'varm chokolade'. Jeg dør….
  Kærligst, mor-monsteret fra Skøre liv.

  1. Velkommen ombord:)

   Og du har fuldstændig ret. Hvad. sker. der. for Hyldedrik!? (Eller – ganske uden for sammenhæng ellers – 'en buks'?!?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.