Så stop dog, snefanden!

Jeg har været på job i Viborg i dag. Nu ved jeg ikke, hvor mange af jer, der har jeres daglige gang i den del af landet, men hold nu KÆFT, de har mange solarier i Viborg! Jeg vil gætte på, at vi snakker 1 solarium pr. 20 indbyggere. Jeg gik og jeg gik og jeg gik, og hver gang jeg drejede om et hjørne eller holdt til højre, og kiggede mig om efter et landmark at huske, når jeg skulle tilbage (det er mig, der er indeni Hans & Grethe), var der ikke andet end solarier, så langt øjet rakte.

Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke, at min opgave var placeret for enden af en slags UV-bestrålet dødsrute, men der må da være grænser for, hvor meget hudkræft en mindre jysk by har brug for?

Det kan selvfølgelig også hænge sammen med de lokale vejrforhold, for sneen væltede ned derude. Hvis jeg skulle bo i helårssne, ville jeg nok også være nødt til at junke noget falsk sol.

Men jeg synes, at vi siger tak til sneen nu. Det er d. 4. maj, for crying out loud!

(Og on that note: Har I husket lys i vinduerne?)

Published by

5 Replies to “Så stop dog, snefanden!

 1. Du Sir da ikk at det SNEEDE i dag??!! Det vil jeg ikke finde mig i! Heller ikke selvom vi snakker Viborg..
  – Mette
  ps : tjek til lys i vindue

 2. Argh, glemte lys i vindue. Men har dekoreret det meste af huset med perleplader lavet af selvlysende perler, der af samme årsag lyste ud over det hele da det blev mørkt (altså børn der lavede dem, ikke mig der er forskruet gammel kælling, der sidder og laver perlehjerter for mig selv).

  Tænker det næsten kan gøre det ud for lys i vindue, det er jo trods alt 2010!

 3. Mette: Oh, but I do. Hvad SKER der!?

  Maren: Det der er trend in the making, Maren.

  DM: Det er taget ad notam:)

 4. Ang. solarier: Det er fordi, at både Horsens og Viborg er Jyllands svar på Gladsaxe og Ishøj 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.