Så sagde vi jo, at jeg bestemte

Forleden postede min kammerat Mikkel et billede af en vaskeanvisning i en t-shirt på Instagram. Der stod: ”100 % cotton. Maschine wash cold. It’s never so hot, that you have to take off your shirt. Don’t be that guy”

Hvilket er sjovt, fordi det er rigtigt. Og godt kunne være starten på en liste, som jeg også har et par forslag til. Så hermed de 6 første punkter til:

Don’t be that guy m/k:

* som sætter dine solbriller fast i nakken, når du skal købe ind. Læg dem nu i bilen, eller skub dem op på hovedet (HELT op på hovedet, for du vil heller ikke være ham, der sætter dem på panden, som om du har 4 øjne. Stop også øjeblikkeligt med det). På den støttende måde: Det får dig til at ligne en KÆMPE idiot. Og det er du jo ikke. Så don’t be that guy.

* som fedladent spærrer en vejbane, når du leger, at du er med i Tour de France, når der er en 2 meter bred, asfalteret cykelsti, glat som en babyrøv, lige ved siden af. Kom nu. Du ved godt selv, at det ikke er i orden. Don’t be that guy.

* der lader som om, du ikke ser, at dit barn skubber alle de andre børn på legepladsen væk fra redskaberne. Not cool. At lære at takle konflikter er vigtigt og fint, men det der kommer bare til at se ud som om, du trænger til at lære at takle konflikter, og er bange for at tage dem med dit afkom. Og det er du jo ikke, vel? Så. Don’t be that guy.

* der kører vooooldsomt aggressivt i byområder i myldretiden. Hold nu op, min ven. Du bliver i så dårligt humør af at skulle lade som om, du ikke ser, at vi alligevel ender med at holde ved siden af hinanden, de næste 6 gange, vi holder for rødt. Det er ikke det værd. Don’t be that guy.

* der lægger 400 billeder på IG af børnetøj/gamle møbler, du gerne vil sælge. Hånden på hjertet: Ville du selv få lyst til at købe noget af en, der havde lavet en Occupy Wall Street af hele din IG-side? Nej, vel? Don’t be that guy.

* der ikke svarer på kundemails. Ja, Mr. Cafe Noir/Merrild. Jeg taler til dig. Det er en (eller et, afhængigt af, hvor i landet man bor) kompliment, når de mennesker, du lever af, sætter sig ned og skriver til dig, fordi de gerne vil give dig flere penge. Lad være med at opføre dig som om, kunden er en stiv, afdanket blondine, der forsøger at score dig kl. 4.30 efter alt for mange daiquiris. Det klæder dig ikke. Don’t be that guy.

(Og SIG så, hvor I sælger den karamel-instante kaffe!!)

Published by

7 Replies to “Så sagde vi jo, at jeg bestemte

 1. Hahaha! Åh gud jeg elsker dine indlæg. Noget helt andet er, at jeg ikke vidste man både kunne sige en og et kompliment. Jeg har altid rettet folk der sagde "et kompliment" – I'm THAT girl.

 2. Hahaha! Åh gud jeg elsker dine indlæg. Noget helt andet er, at jeg ikke vidste man både kunne sige en og et kompliment. Jeg har altid rettet folk der sagde "et kompliment" – I'm THAT girl.

 3. OMg douchebaglisten forsætter i det uendelige.

  that guy der parkerer i handikapbåsen.

  eller that guy, der parkerer i handibåsen med et STJÅLET handiskilt.

  that guy, der går med armen rundt om konen, men alligevel er ved at gå ind i alting fordi han stirrer efter unge piger.

  listen er ENDELØS

 4. Merrild: "Café Noir Instant med Karamel og Café Noir Instant med Hasselnød er desværre ikke i fast sortiment i nogen butikker – de sælges pt. kun som spotvarer i Netto og Fakta og kun så længe lager haves. Men vi kan ikke afvise, at de to varianter på et tidspunkt bliver en fast del af vores sortiment."

  Vh Claus

 5. Som kaster sig ud i et længere blablabla om nye kostvaner og vardufaktiskklaroverhvorUsundtbrødpastaogkartoflerer-foredraget, når Else bare giver feriebrød, har bagt en kage eller spørger om du vil have en aflægger af hendes megafrodige karfoffelplante. "Nej tak" er som regel rigeligt, så dont be that guy. Eller girl, som det vel oftest er.

 6. Og hvad med typen som er nødt til at kaste sig ud i et langt blablabla, om usunde kulhydrater og oppustet mave, når Else fra arbejde har taget feriebrød med, bagt en kage eller spørger om nogen vil have en aflægger af hendes megafrodige kartoffelplante. Et "nej tak" er som regel rigeligt. Så dont be that guy. Eller girl. Nok nærmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.