Så STOPPER det!!!

Bedst som jeg tror, at nu har jeg fundet alt, hvad der er at hade i forbindelse med Ungdomshuset og G-13 demonstrationer, dukker nye begreber op, som giver mig lyst til at ringe til politiet og spørge, om de mangler en hånd. Seneste skud på stammen er foreningen:

“Forældre mod politibrutalitet.”

Pludselig giver det mere mening, at der findes unge, som oprigtigt mener, at det fremmer deres sag at brænde fremmede menneskers biler af og kaste med cykler. Hvis jeg var betjent i Kbh, ville jeg tage initiativ til at danne foreningen “Politi for forældreansvar for deres rådne, forkælede ungers opdragelse.” Der skulle være rig mulighed for at lave en række aftenforedrag om emner, som i de kredse aldrig tidligere er blevet belyst.

1) “Dit og Mit.” En aften med fokus på, hvordan man skelner, samt hvordan man udvikler respekt for andres ting.
2) “At have et skøde – hvad betyder det i praksis?”
3) “Arbejdsmarkedet og at søge et job.” Hvordan fungerer er det, og hvad vil det sige at tjene penge selv?
4) “Sæbens mange muligheder.”
5) “Dit inkompetente barn.”

Er det ikke muligt at deponere hele flokken på Cristiania, stikke dem et telt og give lortet tilbage til Norge?

Published by

2 Replies to “Så STOPPER det!!!

  1. De kan så passende lavet et kursus specielt tilrettet for Enhedslistens medlemmer: “Du kan også blive en virkelighedsnær politiker”. Line Barfoed er simpelthen for dum til at få adgang til at Christiansborg (ikke at der kræves den store hjerneaktivitet for at komme derind…). Hun kan overhovedet ikke forstå at det er nødvendigt at bruge en sjat tåregas hist og her for at stoppe en lillebitte uskyldig menneskemængde på 3000 voldspsykopater fra at komme ind på en grund de ikke må få adgang til. Det var helt klart politiets skyld….de ku jo bare lade dem gå derind. Nå ja….selvfølgelig…

  2. … Samme stykke kvindfolk, der også med totalt pokerfjæs udstiller Ekstra Bladet og BT som lødige kilder.

    Jeg synes, at alle de mange talsmænd skal samle sammen og give mig et tilskud.
    Jeg har lange arme af at holde Mikkel tilbage hver gang der er psykopatfascistmøgøre-børn i fjernsynet eller på gaden. Han danner fråde som en bedre kamphund og autonom-fråde er ikke sundt for borgerlige trægulve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.