Run – but you can’t hide….

Kan I huske, da jeg sagde, at jeg synes, at nørder var sjove? At de – introvert adfærd og rollespil til trods – havde god humor og misundelsesværdigt veludviklede hjerner?

Well…

DET TAGER JEG TILBAGE!!!

Sad i dag og ledte efter musik til spinning. Jeg har længe snust rundt efter et remix af Halo, og jeg vil gerne betale for det, men lortefuckingspasserItunes nægter at have det. Derfor sad jeg og surfede rundt på lyssky sider, da hele min skærm pludselig forvandlede sig til et inferno af røde advarsler og udråbstegn. Mine personlige data var ’under attack!!’ og der var ‘Warning! Trojan Horse!! Remove now!!’ så langt øjet rakte.

Er åbenbart katolik, når jeg begår mig på nettet, for jeg var med det samme overbevist om, at min tilstedeværelse på de snavsede sider alene var nok til at nedkalde alverdens forbandelser over mig og min computer. Skamfuldt klikkede jeg på alt, hvad jeg fik af vinduer, der tilbød at reparere mine inficerede filer – hvilket der ikke skete noget som helst ved. Begyndte nu så småt at få tvangstanker om, hvad jeg kunne risikere at miste af musik, billeder, film og dokumenter, og kunne mærke en snigende panik sætte ind, men en IT-mongol som jeg aner jo for fanden ikke, hvad man kan gøre, så jeg bakkede ud i køkkenet, mens jeg mumlede: ”Jamen, jeg KIGGEDE jo bare. Jeg kiggede! Jeg rørte ikke ved noget!” og hyperventilerede ned i en kop kaffe.

Tilbage. Ok. Dyb indånding. Ingen vinduer vil NOGET. Whattodowhattodowhattodo…. Måske jeg kan komme baglæns ind i mit virusprogram?

*dobbeltklik*

”You are fully protected”.

Whaaa??

En telefonkonsulation hos The Überbrain senere:

Så det er det, de små, fedtede, bebumsede røvhuller sidder og bliver opstemte af?? Tanken om at du SELV installerer virus på din maskine ved at hente deres forpulede programmer fordi du tror, at det redder dine data – og så er det i virkeligheden det, der er viruset?!?

Næste gang jeg ser en nørd, bliver det ikke Iskrystaller! Iskrystaller! jeg kyler efter ham. Det bliver kastestjerner, og det bliver hårdt!

Published by

3 Replies to “Run – but you can’t hide….

  1. Man skal da osse være blondine-fitness-instruktør fot at stole på et “antivirusprogram” fra en side med piratkopier!

    Kan du ikke lige melde dig til pckoerekort@smukmail.dk før du får lov at bruge pc’erne på redaktionen.

    Mvh

    Den bebrillede nørd fra skuret i skoven

  2. Tak for advarslen. Jeg dukker mig næste gang, vi ses. Det bliver nok ikke på en smart måde, men nærmere således at jeg forvrider min ankel, idet jeg taber brillerne af den pludselige bevægelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.