Pas på med, hvad du ønsker dig.

Jeg vil ikke udelukke, at jeg har bragt det upon myself, for guderne skal vide, at jeg har tænkt mere end én gang, om Århus Kommune da for satan i fucking helvede ikke kan henlægge asfaltering og fræsning af vejbaner til tidspunkter, der ligger bare marginalt udenfor myldretiden.

Nu er klokken 23, og udenfor mit vindue holder noget meget stort og blinkende med kommunens logo på siden, der siger en høj, hvinende lyd. Der er lukket for vandet (vi ønsker hermed min træningstaske med indhold en god nat på altanen) og 6 midaldrende mænd med brede, randrusianske accenter er i gang med at konferere om nattens arbejde. På den råbende måde.

Hvis ikke jeg selv havde termineret udtrykket, havde det været nærliggende at nynne ”Så kan du lære det”-sangen.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.