Påklædt og dog så nøgen.

Når jeg har været i Føtex, kigger jeg mig altid forbløffet om, når jeg træder ud af forretningen, pludselig i tvivl om, hvor jeg har parkeret min lastbil. Uanset hvor indtrængende jeg forsøger at messe du-er-på-cykel-du-er-på-cykel-du-er-på-cykel lykkes det altid min underbevidsthed at trickxxe os (nasty hobbit!) og få os udstyret med så mange poser, at det ville være et problem at få plads til dem i bagagerummet på en mindre personbil.

I dag var ingen undtagelse, men da jeg stod og forsøgte at få tungt læsset cykel til at holde op med at prøve at dåne, mens jeg monterede taske på bagagebærer, manifesterede sig pludselig en mand, jeg engang har kendt. På … *ahem* … den bibelske måde.

Det var super hyggeligt, mens det stod på, der er no hard feelings, og vi hilser både pænt og oprigtigt, når vi mødes, men altså… vi har ikke sådan RIGTIGT snakket sammen siden … you know. Galant som han både var og er, stoppede han op og hjalp, og det var fint – indtil det nogenlunde samtidig gik op for os, at der stod vi, i ulideligt klart dagslys og var fælles om et projekt, iført alt for meget torsdag og strikhuer.

Jeg tror, at ordet der bedst beskriver den kollektive stemning er ’befippelse’. (Hvilket jeg selv I situationen var fuldt ud i stand til at påskønne ironien i, vores historie taget i betragtning.)

Og hvordan siger man så pænt tak for hjælpen og kommer værdigt af sted fra sådan en situation?

Man nejer. Apparently.

!%?%!¤&?!¤!%!!!?

Nogen gange, ikke? Så tror jeg ikke engang, at jeg selv kender hende, der bor inde i mig.

Published by

11 Replies to “Påklædt og dog så nøgen.

 1. Hahaha.. Du er ikke alene!

  Jeg nejer tit, hvis jeg ikke lige synes at en krammer er passende!
  Fx nejer jeg tit for vores (fantastiske og sjove) økonomidirektør, hvis jeg skal takke ham eller sige farvel osv…

  Han ELSKER det :o)

 2. Hvor er du god! Tak for et dejligt (mit) grin. Uden nogensinde at have set dig, så jeg tydeligt billedet af dig – nejende. Sjovt nok var han nøgen på billedet. Det var vist det med Biblen.

 3. Hihi 😉
  hmm måske du burde udstyres m cykeltasker.. De er en SUPER opfindelse( KAN være lidt trælse at rende rundt med ellers, men meget ! mindre farligt end -tunge- poser på styret!)
  – Mette

 4. SJOOOVT!
  Kan lige se dig kækt nejende og på vej væk er ved at tabe cyklen fordi du skal klaske dig selv for panden.

  Points tildeles for humorhøjdepunkt. En stooor femtal.

 5. Trykker endnu engang på "kan godt lide" knappen – eller skulle den hedde "elsker dette her indlæg" knappen – nåhm, ellers, så er man vel altid lidt prinsesse… på den bibelske eller ubibelske måde, eller noget!

 6. Kyssede han så din hånd til afsked? Når en mand er galant overfor én, så kan man skræmmende nemt komme til at neje. Det må ligge dybt forankret i blodet, historien, vores instinkter eller noget. Men derfor er det selvfølgelig stadig pisse pinligt – og sjovt for os andre 😀

 7. Linda bare rolig, når man nejer ser alle andre dig som værende meget mere flink 😉
  Min veninde er stærkt alternativ og alligevel kan blot et nej som tak, få både popfyre og ældre mennesker til at blive enige om at hun er noget af det mest velopdragne, og der burde være flere som hende… Netop pga. jeg har hørt nogle af de udtalelser, prøver jeg at træne til at neje let som tak XD
  Men håber da ikke han stod hverken nøgen eller så dig klaske dig selv i panden som de andre har foreslået tilføjet 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.