Nu vi snakker om Sidney Lee.

Er det ikke længe siden, vi har set noget til ham?

Med tillægsspørgsmålet: Er jeg den eneste, der var tusind på, at det var en aprilsnar, at han skulle forestille at være cand.stud.psyk. Bjarne et-eller-andet fra Ålborg? (Ja, med Å. Fordi jeg kan.)

På en meget foruroligende måde savner man jo nærmest den lille appelsin.

Published by

11 Replies to “Nu vi snakker om Sidney Lee.

  1. Du har fuldstændig ret! Det er da mærkeligt… Hvad skal i gøre uden den selvbrunerindsmurte, bandanapåklædte mand at opkalde vores forbrændte foccaciaer efter?

    Forresten vil Ålbrg altid være bedst med Å, ligesom Århus aldrig fuldstændig bliver til Aarhus i mit hjerte!

  2. Altså, han har lige givet mig et "follow" på twitter. Vidste ikke helt om jeg skulle grine eller græde da jeg så det. ö

  3. Personligt er jeg mest bange for at Sidneys mangelfulde optræden i tv er en slags stilhed før storm. Som i I-troede-I-havde-set-nok-til-Sidney-Lee-men-nej-nej… og SÅ brager det først ud med Hr. Selvbruner.

  4. Enig. Hans 15 minutter er vist gået…

    …synes lidt at Baronessen kan vise sig at være en fin erstatning. Hun slynger om sig med engelske gloser i topmodel programmet. Det må hun da ha' lært et sted…(Sydney?)

  5. Var der nogle der troede på den aprilsnar? :O Det var jo bare en fiktiv historie han havde nakket fra Rokokoposten.dk. Det gjorde det bare endnu mere sørgeligt. Åh ha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.