My baby’s got a secret.

Til foråret skal bloggen være alene hjemme et par uger, og jeg tør ikke rigtigt efterlade den uden opsyn. Derfor har jeg spekuleret på, hvordan jeg kan sørge for, at I holder lidt øje med den, mens jeg er ude, og jeg har, stærkt inspireret af Post Secret, fået en ide.

Efter to år med bloggen, er I ved at have lært mig ret godt at kende, og derfor synes jeg, at det ville være passende, hvis I brugte mit fravær til at lære hinanden bedre at kende.

Så de næste 4 måneder har I lektier for. I skal gå i tænkeboks for så at sende mig en personlig hemmelighed af de rigtig gode. Den må være sjov, hårrejsende, trist eller sød – den skal bare kunne beskrives på et par linier. Og så skal den være sand. Hvis man lyver, bliver man ramt af den fæle løgnerforbandelse, der giver permanent kløende udslæt i ganen.

Et par eksempler kunne være:

”Jeg blev engang så gal på min mor, at jeg tømte hendes balsam og hældte hårfjerningsmiddel i flasken i stedet.”

”Jeg tager coke hver eneste morgen, inden jeg kører mine børn i skole.”

“Når min kæreste er syg, er han så ynkelig, at det eneste, jeg føler for ham, er foragt.”

”Jeg forførte min venindes far, og hvis ikke jeg havde fået en abort, havde hun været halvsøster til mit barn. Jeg var 15.”

Mindre kan selvfølgelig også gøre det, men jeg synes virkeligt, at det kunne være fantastisk, hvis I havde lyst til at dele noget, som rører de mennesker, der læser det.

Planen er, at jeg, inden jeg tager afsted, præ-poster jeres hemmeligheder. Mit mål vil være 3 saftige af slagsen om dagen, hvilket betyder, at jeg skal bruge ca. 60 i alt. I er (goes without saying) anonyme, og jeg sværger ved alt, hvad der er mig helligt, at jeg aldrig vil gøre noget for at finde ud af, hvem I er.

Det er i god tid, men erfaringen siger mig, at det tager lidt tid at få jer op af stolene, så derfor starter vi nu.

Fortæl 5 af dine venner om projektet og send mig en mail med din hemmelighed på blogsbjerg@gmail.com.

Jeg glæder mig til at se, hvad der er derude bag facaderne.

Published by

1 Reply to “My baby’s got a secret.

  1. jeg har et barn med min mands bror og han ved det ikke. han opdrager hans nevø som sin egen søn og min søn kalder sin far for onkel. i mit næste liv bliver jeg en hæmoride i røven på verdens tykkeste mand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.