My baby just cares for me.

Må jeg lige starte med at sige noget, som slet ikke har noget med det, jeg egentligt ville sige at gøre, og som jeg godt ved, er en lille smule irriterende? Jeg elsker at træne! Og at undervise. Ligemeget hvor sur eller stresset jeg er, når jeg træder ind af dørene; lige meget hvor dårlig min dag har været, så er der altid renset ud og 0-stillet i hovedet, når jeg går ud gennem dem igen. Det MÅ være en af de allerbedste grunde til at dyrke sport: At dårligt humør ikke overlever en time i selskab med det.

Nå, men jeg havde bare lige lyst til at fortælle, hvordan status er med maven. Den bliver større. Mini er nu omkring 21 cm, hvilket er det samme som et A4 ark på den korte led, og vejer ca. 170 gram, hvilket er det samme som 1) en solid kyllingefilet eller 2) 2 magnumis eller 3) en IPhone. (Ja. Jeg vejede den. Jeg har en FEST!)

Fik jeg sagt, at der var nogen, der sparkede mig forsigtigt i maven forleden, mens jeg børstede tænder? Og at det slet ikke gjorde noget? Overhovedet?

Og så er vi ved at sjusse os ind på, hvilken retning vi skal i, rent musikalsk. (Det her foregår mest inde i mit hoved, for ifølge Bibelen kan mini ikke genkende musik endnu.) John Mayer giver mig ondt i maven, hvilket jeg tolker som moderat utilfredshed. Til gengæld virker det som om Ella Fitzgerald, Nina Simone, Moi Caprice og Infernal falder i ret god jord. Pink Floyd er udsat til efteråret, da jeg finder det blasfemisk at partere et album, og det stadig er alt, alt for varmt at sidde med hørebøffer presset mod maven mellem 90 og 120 minutter.

Men selvom den lille bandit får mig til at svede som et svin, ville jeg ikke bytte det her for noget i verden.

Published by

7 Replies to “My baby just cares for me.

 1. Jeg kan ikke lade være med at sidde og smile, når jeg læser om din graviditet. Jeg synes virkelig, det er dejligt at høre, hvordan det går fremad, og alle de små ting du opdager. Jeg kan ikke vente til det bliver min tur engang. Held og lykke med det hele. 🙂

 2. Jeg sveder også som et svin…. Betyder det at jeg er gravid??? (Aaargggh!)

  Giv nu stakkels forsvarsløse mini a break… Det kunne jo være at sommervarmen havde bare en lille smule med perspirationen at gøre? ;o)

 3. Så fin en blog du har. Er jordemoderstuderende så synes kun den er blevet endnu hyggeligere her på det seneste 🙂
  Møder flere og flere singlekvinder der er blevet insemineret med donorsæd og vil klare det selv. Synes det er rigtig sejt af jer. Ved godt det er et personligt spørgsmål og du behøver ikke svare, men har du gjort dig nogle tanker om hvem der skal med til fødslen? Ven, veninde, søster, mor eller ingen? Kunne være meget spændende at høre lidt om, selv om det nok stadig føles langt væk.
  KH TM.

 4. Ravn: Det kan du roligt gøre:) Det er umådelig hyggeligt.

  Thomas: Kan man overskue de langsigtede konsekvenser? Er lidt i tvivl….

  Louise: Det var også STORT! Og dejligt, at du lever dig ind i det du læser her på bloggen:)

  SA: Tænker bare: Nu har jeg svedt i den her krop i 33 år, og jeg synes efterhånden jeg ved, hvor termostatne plejer at stå, når kalenderen siger 'sommer' – og det her er MEGET varmere! Derfor tænker jeg, at årsagen KUNNE være den eneste ændrede faktor. (Men måske du lige skulle tisse på en pind for en sikkerheds skyld?;))

  TM: Mange tak skal du have. Hvis du skyder en mail afsted til mig, så jeg har din mailadresse, vil jeg meget gerne besvare dine spørgsmål lidt mere udførligt, end bloggen her lægger op til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.