Mød mine nye sko!

Jeg deltog i min første FB-konkurrence ever igår i håb om at vinde dem, men 23 sekunder efter, at jeg havde liket og linket, kunne jeg mærke, at det her ville blive ved med at klø, til jeg gav efter og kradsede igen.

Jeg var ikke hjemme, da posten kom med dem idag, så de står i en mørk æske 200 meter herfra og glimter, men i morgen er de mine, og jeg har tænkt mig at sove med dem på – hurra!

Published by

18 Replies to “Mød mine nye sko!

 1. Fest på fødderne. Kæreste har et par i skrigorange. Og det er da lidt festligere end mine hvide. (Som til gengæld passer som om de var skabt udelukkende til mig)
  Rock the shoes!

 2. Årh hvad, et regnbuefarvet festfyrværkeri! Det kan da kun blive en go' dag med fødderne parkeret i dem.

  Nu klør det jo pludselig umanerlig meget her også – tak for shit!

 3. øhm ja – og så manglede vi bare at du fortalte hvad de hedder og hvor de er købt, det andet der er ligesom at vise en lækker dessert uden at skrive opskriften ikk?
  kh

 4. You love them also! VIDSTE, jeg kunne regne med jer:)

  Hvis I vil spare 1100, skal I stoppe med at læse nu.

  I skal.

  Sidste advarsel.

  Ok, så er I selv ude om det. Det er New Balance Rainbow 890. Det nemmeste er at google det og så bestille dem hos den første shop, man falder over, der har dem. Jeg bestilte hos Miinto, men så vidt jeg lige kan se, er skoene sendt fra Sportigan, så det kunne også være, at man kunnne være heldig at finde dem live. Jeg har købt dem en halv størrelse større, end jeg normalt bruger, og de sidder perfekt.

  Go shop:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.