Mandag d. 19. januar.

Idag er en ganske særlig dag. Af to grunde:

1. Jeg har fødselsdag *løber glædestrålende rundt i børnehaven og vifter med flag og råber hurra for mig selv*.

2. Ordet Rundt går i luften, og det har jeg glædet mig til. Ordet Rundt er et samarbejde mellem 7 erfarne bloggere fra Århus, som hver uge, på hver sin ugedag, blogger om det samme ord. Det bliver sjovt at prøve at skrive under lidt mere ordnede forhold, og jeg håber, at I har lyst til at læse med. For de særligt engagerede kan jeg lokke med, at I har mulighed for at foreslå ord til de kommende uger.

Nå. Jeg har en lagkage med mit navn på, der venter. (Og en masse lys, som jeg med sindsro kan puste ud, uden at frygte, at røgalarmen går igang…)

Ha en fantastisk dag derude.

Published by

15 Replies to “Mandag d. 19. januar.

 1. Må jeg da SÅ lige være den første til at gratulere, sødeste Linda. Tillykke med de 25 *hooost-host* – må du få en dejlig dag. Imaginær lagkage overrækkes hermed. Knus Miw

 2. osse tillykke fra mig, som skal med BUSSEN i lufthavnen. Håber du får en dejlig dag. Og SELVFØLGELIG vil vi se med også på den nye blog!
  – Mette

 3. Hey sveske!!

  Det allerstørste tillykke med fødselsdagen – håber dagen bringer masser af hygge og forkælelse!!
  Glæder mig til at læse med på den nye blog og til at hygge med dig igen snart!

  Knus til dig!!

 4. Hej søde Linda
  Tillykke tillykke! Det er jo en dobbelt fin dag med fødselsdag og lancering af ny blog. Lad os håbe at bloggen bliver ligeså humoristisk, indsigtsfuld, original og genial som sin medfødselar – jeg vil i hvert fald læse med.
  Hav en rigtig god dag og alt det bedste for både dig og bloggen.
  KNUS Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.