Long time no see.

Har ikke rigtig fået blogget fordi jeg har:

– Arbejdet (alt, alt) for meget.

– Opdaget Wordfeud. [Spritnyt spil til din telefon, Red.]

– Passet Anton, som har været syg, mens jeg selv har været syg. (Kan man lægge den ind som standart? Så den bare automatisk er med i alle mine blogindlæg, uden at jeg hver gang skal sidde og skrive den?)

Får vi snart:

– Dødsstraf indført for stadig at have snekugler af vat og titusind nisser hængende i alle vinduer på den anden side af nytår?

Hånden op hvis I:

– Heller ikke gider høre mere om Costa Concordia.

– Også troede, at jeg blev 34 på torsdag. (Det var mine kolleger, der kunne oplyse, at det rigtige tal var 35. For satan.)

– Gerne vil have en besked, når jeg tanker, så I ved, hvornår I skal begynde at tage overtøj på og gå ud til bilerne. Jeg kan kredse omkring OK Benzin i dagevis, som en lille, tørstig gubby, indtil jeg kører på gode intentioner og håb alene, og prisen nægter at falde. Tyve minutter efter at jeg har givet op og fyldt tanken med flydende guld, bliver det mindst en krone billigere literen. Bare læg navn og nummer i kommentarfeltet. Det koster en krone, plus almindelig sms-taks.

– Også tror, at der står ’Baresso’ hver gang aviserne skriver noget om EU-kommissionens formand.

Published by

8 Replies to “Long time no see.

 1. Jeg plejer at nøjes med at tanke en sjat når der virkeligt er behov men prisen er ALT for høj…
  Jeg kører ALDRIG forbi en tank når prisen er lav, for de ti liter billig benzin der lige kan toppes oveni er ti liter mere tid til at vente på at prisen falder igen.

  God bedring (både med helbredet og erkendelsen af den fremadskridende alder)

 2. Jeg læste lige højt – og min far sidder nu her og råber (på meget jysk) "sig hun altid skal tanke inden klokken 10"! og lignende gode råd. Gætter på, din far også er leveringsdygtig i den slags, og at du sætter stor pris på det, når du kører rundt i guldkareten 🙂

 3. The Blogless Sister´s ophav har ganske ret – tank inden 10.00 herefter stiger prisen med mindst 1 krone….
  mvh Lone

 4. er også SÅ TRÆT AF CONCORDIA!! Jaja vi har fattet det..

  Haha typisk at kollegaer har styr på sådan noget :p er sikker på de er helt galt på den :p og så er alder jo også psykisk bestemt :p

  Tog en test i woman, der siger jeg er som en 45 årig mentalt – rimeligt sindsygt når jeg kun er 23 :O, men okay jeg hækler og strikker og vil hellere hygge herhjemme, og dyrke mine egne grønsager :p kan godt være jeg er født i det forkerte årtusinde :p

  God dag 😀

 5. Fra søndag aften til mandag morgen (som det er blevet sagt, ALTID inden 10, hvor prisen stiger til listepris) er som regel det billigste tidspunkt på ugen 🙂

  Men når det er sagt har der været en rimelig lang periode, hvor selv de billige priser ikke har været specielt billige.

  – Statoiltøsen

 6. Haha godt med nogle gode benzinråd med på vejen :)Jeg tanker heller aldrig fuldt op. Jeg venter altid på at finde et billigere sted! Alt imens jeg altid er nervøs for at løbe tør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.