Listedag:

Dag 11/16:

Efter 3 dage i Vancouver, har jeg nu fast:
– morgenmadssted, hvor verdens rareste homo ved, at jeg skal have havregrød med frugt og proteinpulver og verdens største kop kaffe.
– vinforhandler. Hvor jeg på en eller anden måde er blevet inviteret til vinsmagning på lørdag.
– træningscenter. 1.000.000 bøsser og derfor (formoder jeg) 1.000.000 spejle, hvori de har så travlt med at holde øje med sig selv og hinanden, at der ikke er ret mange, der faktisk får trænet.
– møntvaskeri. Hvor jeg bruger de 35 minutter på at sidde og afstandselske min vaskemaskine derhjemme.
Overvejer:
– om ovenstående er tegn på forrygende evne til at tilpasse sig omgivelserne eller tryghedsnarkomani grænsende til det sygelige.
– at æde mit visakort.
– hvor mange tasker og sko jeg kan forsvare at have brug for.
– hvor mange tasker og sko jeg kan have i kufferten hjem.

Synes, at det er utroligt:
– at alle herovre kender en dansker. På min færd rundt i byen får min højde, accent og hårfarve mange til at spørge, hvor jeg er fra, og når de hører, at jeg er fra Danmark, kender de ALLE SAMMEN en hjemfødning. Pigen i vinforretningen deler lejlighed med en, hende, der serverede min frokost har været kærester med en dansk fyr i 5 år, og i Appleforretningen fortalte ekspedienten mig glædestrålende, at hans danske kammerat var ved at lære ham dansk. Indtil videre kunne han sige ’tak’ og ’selv tak’ – hvilket man vel egentlig også kommer ganske langt med.
– at en flaske vin skal koste 100 kr.

Er misundelig på:
– de canadiske pigers tatoveringer. De er simpelthen så fine. De har dem overalt: I nakken, på underarmen, på håndledet osv. Og ikke det der små, tøsede tegninger. Næh du, kæmpe kunstværker med farver, striber og hele svineriet. Hvis jeg kunne slippe afsted med det, fik jeg lavet en. Det går bare ikke rigtigt, synes jeg. Jeg er 1.80 og ikke ligefrem den blege, forsigtige type. Hvis jeg dypper min arm i en spand maling, er jeg bange for, at jeg bliver forvekslet med en lesbisk langturschauffør. Hvilket der ikke er noget i vejen med, skal jeg skynde mig at sige, hvis bare ikke det var fordi, at jeg holder så meget af mænd.

Bliver så forfærdelig trist over:
– de mange hjemløse. Jeg kan ikke lade være med tænke, at det er et frygteligt spild af liv, at henslæbe det siddende på en flise foran 7/11.

Gider snart ikke:
– at modtage flere beskeder fra Telenor. Den sidste lød: “Din saldo for perioden 17.03 – 29.03 er på kr. 3.386,75 ekskl. abonnement. Mvh Telenor”

Er der nogen, der har set:
– mit indre ur? Har fra den ene dag til den anden FULDSTÆNDIG mistet tidsfornemmelsen, og blander dansk og canadisk tid sammen i én uoverskuelig pærevælling.
– mit mådehold. Jeg véd, at det er her et sted…

Published by

3 Replies to “Listedag:

  1. Jeg er lidt nysgerrig – hvorfor spiser du proteinpulver i havregrød – smager det godt?

    – Anne

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.