Life is SWEET!

Om meget kort tid har jeg weekend for første gang i en måned. W-e-e-k-e-n-d! To x 24 timer, hvor jeg kun skal rare ting, jeg selv har planlagt. Jeg føler mig som det rigeste menneske i verden. Faktisk starter det allerede lidt i dag. I et anfald af forårskådhed, havde jeg sagt ja til at tage en times morgenspinning for knæskaderamt kollega, og det ER da nærmest umuligt ikke at blive i godt humør, når man cykler frem og tilbage i solskin og fuglekvidder (og med blå stænger, fordi det trods alt viser sig stadig at være liiiiige tidligt nok på sæsonen til korte bukser). Kom hjem med belastende mængder af overskud, lavede luksusmorgenmad, og følte mig nærmest som posterchild for et kommende Chris Macdonald program.

Om lidt skal jeg mødes med en veninde til kaffe, inden vi skal tolke en lille hyggelig opgave, og så er det weekend. Jeg har fået penge tilbage i Skat, jeg har overblik over mine kommende opgaver, og om ti minutter er det sommer.

Det er sådan en dag, hvor man får lyst til at gøre noget godt for andre.

Published by

1 Reply to “Life is SWEET!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.