Let the games begin.

Først vil jeg gerne starte med at sige hundrede tusinde tak for alles jeres søde hilsner og opmuntrende ord. Jeg ville ønske, at overskuddet var til at skrive tilbage til hver enkelt af jer, men verden er blevet så lille de sidste par dage, og jeg er blevet introvert på en måde, jeg aldrig tidligere har prøvet. Det er som om jeg har udviklet akut tunnelsyn, og at hele min organisme er ved at indstille sig på det, der kommer.

Mine dage er gået i selskab med nåle, kitler og mennesker, som man lærer at kende på den mest intime måde, og som jeg formentlig aldrig kommer til at se dem igen.

Der er Søren, der ligner en 1½ meter høj udgave af Dave Grohl 1992, som skubber sin kampvogn af en kone rundt i en kørestol, mens han stråler om kap med solen. De har lige fået en datter på 1600 gram, og hun kan selv trække vejret.

Der er min brasilianske veninde, der blev sat i gang for 4 dage siden, og i går aftes, da jeg tjekkede ind, stod midt på gulvet i forhallen med et desperat udtryk i ansigtet og maven intakt, og som grinede temmelig skingert, da jeg kiggede på hende og sagde: ”Hov! Du har sgu da glemt at føde!”

Hvilket KUN var sjovt, fordi vi begge ved, at det i morgen er min tur.

Og så er der fædrene, der går rundt i granatchok iført strømpefødder og fe-hår, og som klamrer sig til madhentningsritualet, som er det sidste holdepunkt i en for altid forandret verden.

Mine tal er bedre og mit barn har besluttet sig for, at if you can’t beat them – join them, så han scanningscharmer alt, hvad han kan ved at gabe, give sig til at sutte tommelfinger og lægge hånden til kinden, så snart fagkundskaben kigger ind til ham.

I morgen kl. 13.30 fløjter de kampen i gang, og derefter er det min søn, der bestemmer, hvor længe vi klør på.

Skejby er rede. Verden venter.

Kom bare ud, Anton.

Mor er klar.

Published by

58 Replies to “Let the games begin.

 1. Sender dig vestimulerende og varme tanker. Ved du bare er for sej til det der med at føde! På forhånd vææælkom'n te' til Anton:-). Kæmpe krammer fra Sanne

 2. Jeg glæder mig til at høre om hvordan det er gået, du skal i hvert fald have al held og lykke med herfra 🙂 Skal nok sende dig en tanke i morgen når vi rammer 13.30 😉

 3. Held og lykke med processen. Det skal nok gå godt. Du er i god form og det lyder som om du har et stort mentalt overskud; primo føderske stof! :o)

 4. Juhuuuu det bliver spændende 🙂
  Vi glæder os til at se vidunderet!
  Pøj pøj med det hele Linda-san (you'll rock!) <3

  Knus B

 5. Så så man mig,der sad og fik tårer i øjnene over morgenkaffen,over de sidste linier.
  Tillykke, at dømme efter tidspunktet er du vist blevet mor nu. Håber det gik godt.

 6. Årh så meget held og lykke med det hele.
  Ved du kommer til at klare det så godt, de der mange træningstimer skal nok lønne sig nu.
  Wup wup og glæder mig sådan til at følge bloggen den næste tid.

 7. For helvede Linda – Der burde lige have været en disclaimer i starten af dette indlæg om, at der kunne være en tåre-fremkaldende afslutning. Jeg sidder jo i toget, kvinde! Overfor en mand som vist arbejder med moser…eller noget med vand i hvert fald. Speaking of vand: Jeg håber, at dit går så hurtigt som muligt og at du får en dejlig fødsel (Ja, det lyder psyko – men så… en god fødsel!) i har fortjent det – Anton og Mor

 8. sender tusind million tanker og alt mulig positiv fighter-karma jeres vej! Håber ikke det tager en uge og glæder mig til at hilse på Anton : – )
  So let the game begin – VED at du og Anton totalt fighter alt og alle synder og sammen!
  knus

 9. Jubii, så er han her snart… Rigtig meget pøj pøj med det, bliver fantastisk når han ligger i dine arme!!
  🙂 Camilla

 10. Linda, du er satme sej!

  Du vil være i mine tanker i eftermiddag og i aften, men jeg er sikker på at den fødsel klarer i to i flyvende fin stil, og den sejeste lille Anton kommer ud til verden, og smiler til sin superseje mor!

  Fik jeg sagt at du er sej?

  Kæmpe kram fra Mia

 11. …og verden bliver aldrig den samme igen!

  Håber I kommer godt og hurtigt igennem det, der står foran jer 🙂

  Kh Anne F.

 12. Kære Linda. Så meget held og lykke til dig. For satan altså. Jeg kan ligeså godt sige dig: jeg var også pisse bange for at føde, og det blev ikke mindre af at jeg fik veer. I mit journal står der: patienten virker stærkt smerteforpint og angst. Så jeg har sgu papir på det! Fik kejsersnit anden gang and let me tell you: a freaking walk in the park det var hvad det var. Jojo smerterne bagefter var AV-AV, men ikke tilnærmelsesvis AV som en ve. Jeg siger det bare.
  Men Anton han er god fin og kan sagtens klare turen ud. Og hey, du føder lige om lidt, så derfor kan du jo SAGTENS nå mig og Marens foredrag i Århus om nogle uger. DU får en friplads.
  Okayokayokay, stol på din krop, forsøg at slappe af undervejs, og husk at en ve ikke varer hele livet og at man ikke dør. Og lægerne er røvgode til alt det med fødsler. Really, det kan deres shit.

  HELD OG LYKKE FOR SATAN WOMAN!!! Om lidt er du mor, og så er det hele begynder. Hurraaaaa…

 13. Åhh myrepatter over det hele. For pokker Linda – lige om lidt..eller måske allerede… – er du MOR. Masser af gode tanker fra mig til dig!
  🙂 Lisbeth H.

 14. Åhhh…håber det bedste. Allerbedste for dig og Anton.
  Og i 2011 vil du sikkert så småt begynde at glemme den kaotiske afslutning på graviditeten…
  Glæder mig til at høre nyt!!!

 15. Ui, mon ikke, han er kommet ud!? Rigtig meget velkommen til verden til Anton – og velkommen til en helt ny og fantastisk verden til dig.

  – Signe

 16. Tillykke, for fanden! 😉 Håber alting går rigtig godt med jer begge to; glæder mig til at møde Anton.

  Kh
  Lene K

 17. Tillykke, for fanden! 😉 Håber alting går rigtig godt med jer begge to; glæder mig til at møde Anton.

  Kh
  Lene K

 18. uhh massive kuldegysninger..
  Har tænkt på dig mange gange i dag og synes der er vildt at det er nu det er nu! Håber det allerede er overstået og du lige nu ligger og kigger på Anton 🙂
  Varme tanker herfra!

 19. Jeg har godt nok tænkt meget på dig i dag! Mon Anton allerede er kommet ud til dig? Håber alt går som det skal, og jeg ønsker dig og Anton alt det bedste. Jeg er i starten af 20'erne, og intet ligger mig mere fjernt lige nu end at få børn, men jeg glæder mig meget til at læse om dine skarpe betragtninger om livet som mor 🙂

  Masser af positiv energi herfra!

 20. Køre Linda..
  Du rører mig sgu til tårer…
  Hepper på dig og Anton… Verden venter
  På jer begge!

  Knus Margit

 21. Åååh, wæj!? Er han der nu, ham Anton? Ligner han en der hedder Anton? Eller hedder han nu Sivert? Er han babygrim – eller fantastisk smuk? Er du træt/smadret/fødselsoprevet? Rystet? Chokeret? Lettet? Håber du er glad, udhvilet og med en smule overskud. Og glæder mig til at høre mere om alt.

 22. Åh, det var altså nok første gang der har sneget sig en tåre ind i min øjenkrog efter læsning af en blogpost. Hold da kæft hvor jeg bare hepper på jer.

 23. Det er alt sammen lidt for spændende!

  Nyd ham den nye Anton – men skynd dig så at fortælle os alt om ham og fødselen derefter! Vi er meget spændte…

  Knus og kram!

 24. …tenk at jeg går her i Bergen og tenker på en helt fremmed i Århus, som er i ferd med å føde sitt barn….

 25. Held og lykke herfra :o) måske er han allerede ude hos dig, den lille Anton.

  Jeg håber, at alt er gået godt og I begge trives (og din mor ikke behøvede at hjælpe moderkagen på vej!? Tak for det billede, siger jeg bare)

 26. Jeg sidder også i Bergen:) og venter spændt på en opdatering. Håber alt er vel og du sidder og kysser den kære Anton.

 27. Jeg har fulgt med siden før Anton blev annonceret.
  Pudsigt som man kan sidde og glæde sig til en update på en lille fyr man slet ikke kender.
  Håber i begge har det rigtig godt.

 28. I agree with most of your points, but a few need to be discussed further, I will hold a small discussion with my partners and perhaps I will look for you some advice soon.

  – Henry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.