Kutter Nyt, 3. del.

Jeg ved, at jeg er klar til at tage hjem, når:

– jeg ikke kan lade være med at blive en lille smule irriteret, når jeg henter mine bedsteforældre, og min bedstefar siger: “Du må kun køre 50 km/t her.”

– jeg spinner til L’Amour Toujours, og tager mig selv i at nynne med.

– jeg alvorligt overvejer at bede min far brænde en kopi af Rod Stewards den nye.

– jeg ser en flaske rødvin og tænker: “Aj, jeg springer over”.

– jeg begynder at opføre mig, som om jeg er 15. Trådte i vand og fik våde strømper. Uden at jeg helt ved, hvordan det skete, kom min mor og jeg næsten op at skændes om det. Min mor insisterede på at låne mig et par nye, mens mine tørrede. I starten takkede jeg bare nej, fordi jeg synes, at det var ligemeget. Til sidst havde det udviklet sig til Ungeren om igen, og jeg var nærmest nervøs for, at hun ville gennemføre et lynangreb og tvinge nye på mig, hvis jeg blinkede for langsomt med øjnene. Jeg behøver vel ikke sige, at om jeg så havde fået forfrysninger og koldbrand i foden, så ville jeg hårdnakket have hævdet, at jeg ikke kunne mærke det?

– mit hår ser normalt ud igen.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.