Kære TV stationer.

Jeg skriver til jer, fordi jeg har hørt, at det står lidt sløjt til med økonomien for tiden. Her på blogsbjerg ved vi, at den ene tjeneste er den anden værd, så jeg har et forslag, som måske vil kunne hjælpe jer.

Hvad ville I sige, hvis jeg fortalte, at I kunne skrotte Paradise Hotel, Robinson, Sandhedens Time, De Unge Mødre og diverse andre realityshows, men stadig få samme mængde og kombination af stupiditet, løgn, intriger, catfight og knuste hjerter?

Løsningen er ligeså enkel, som den er smuk: Kameraer op i alle fitnesscentre.

Det eneste problem er, at verden udenfor ville tro, at det var noget, man havde iscenesat. Ingen andre steder møder man så mange mænd, der twotimer SÅ vildt og så åbenlyst. Ingen andre steder finder man så mange mænd, der er så himmelråbende naive i deres tro på, at dem de knalder, ikke taler sammen – og som giver den ALT, hvad den kan trække som sårede, misforståede martyrer, når de bliver taget med hånden på dåsen. (Flere fitnesscentre har faktisk været nødt til at renovere dørkarmene og gøre dem bredere, så disse skæbnens yndlingsofre kan rulle uhindrede ind på deres kors.) Ingen andre steder finder man så mange kvinder, der slås så indædt og beskidt om den samme mand – og samtidig fikserer hinanden i falske venskaber, for keep your friends close but your enemies closer. Og ingen andre steder finder man så mange kvinder, der kender alle historierne – og alligevel lukker øjnene så hermetisk.

Jeg er lige ved at tro, at hvis man forsøgte at entrere et fitnesscenter med en løgndetektor under armen, ville man i bedste hegn-med-højspændingsstil blive kastet 7 meter tilbage.

Det er børnehave tilsat hormoner. Det er sved, nøgen hud og endorfiner. Der er ingen binding. Kommer du, betaler de. Det er så uendelig meget mere end træning.

Ærbødigst

blogsbjerg

Published by

5 Replies to “Kære TV stationer.

 1. Endnu engang bekræftes jeg i, at det ikke udelukkende er hoven indbildning, når jeg mærker IK-snittet stige markant, idet jeg træder indenfor i et fitnesscenter.

  Jeg aner dog en vis bitterhed i indlægget og den enkelte kommentar, som jeg tillader mig at tolke som en erkendelse af, at forfatterne selv har været uhjælpeligt fanget i selvsamme pøl af stupiditet, som de forsøger at latterliggøre.

  Umiddelbart har jeg selv intet opfanget af de sinistre spil, som tilsyneladende foregår omkring mig dagligt. Dette er dog blot endnu et tegn på min overlegne visdom og min mangel på såvel steroidepumpede overarmsmuskler som en teint, der ville gøre Ole Henriksen bleg af ikke kun misundelse. Desuden er jeg i besiddelse af en nærmest “overmændeskelig” koldhed og ligegyldighed overfor fitnesstrænet kvindeligt kød under kontrol af en håndfuld slappe, prinsesseskabede hjerneceller, hvis største energikilde utvivlsomt er en form for kropsvæske, der kun udgydes i milliliter og under kraftig stimulation.

  Jeg er skuffet over denne blogs forfatter.

 2. Jeg er HELT med på at sætte kamera op i Fitness DK (sol 2 skulle være den sjoveste). Men der er ingen – gentager INGEN, der piller Paradise Hotel, 2900, De unge Mødre, Singleliv, Sandhedens Time, og hvad der ellers er af oplysende realityshows af programmet…

  Guess who 😉

 3. @Bitter: Oompf, mavepumper på Blogsbjerg. Jeg er RET nysgerrig efter at finde ud af hvem du er når du er mændeskelig… Eller over-herre. The Dark Lord?

  @ Anonym: Håber, at Blogsbjergs skribent ved, hvem du er, for i bund og grund er anonyme afsendere bare slet ikke til andet end besvær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.