Just dance!

Ih, hvor det har været en god weekend. Har været parkeret i fitnesscenter med 9 stepinstruktører to-be, der som et eksperiment skulle trækkes igennem en 40 timers uddannelse på 14 timer.

Det gjorde de til UG med alle de gyldne krummelurer. Knoklede non-stop som små maskiner uden at kny, og for hver eneste ting, jeg væltede i ansigtet på dem, kvitterede de med at sende et nærmest fejlfrit produkt retur.

Det har været FEDT!

Må så også indrømme, at jeg er lidt træt nu.

Måske også mere end ’lidt’. Faktisk er jeg, hvis jeg skal være helt ærlig, så træt, at jeg har været nødt til at sætte mit skærmzoom op til 125 % for at kunne se, hvad fanden der står på den, men jeg har taget lidt ferie i næste uge, så skal bare på job mandag og tirsdag, og så ellers bare holde efterårsferie for resten af pengene.

Hvad jeg skal onsdag aften? Hvor er jeg glad for, at du spørger…

Lady Gaga, baby! KÆFT, hvor skal vi danse!

Spændende at se, hvad Anton siger til dét.

Published by

8 Replies to “Just dance!

 1. Ja se det skal jeg jo også. Gad vide om der er plads til rollator og brækket ryg i hallen i Herning??
  Har ingen anelse om hvad pokker jeg lige gør der :o)

 2. Det blir SÅ GODT, MAND!!!! Graviditet, brækket ryg og i-stykker-knæ er INGEN hindring :oD
  Måske kan vi splejse til én, der kan bære os, hvis det kommer til at knibe :o)

 3. Jeg vil næsten godt love dig at Anton vil elske det. Jeg var til Kylie koncert som højgravid med nr. 1, og der blev seriøst sparket igennem. Nærmest sådan en toblerone-trekant kørende over maveskindet hele tiden…ren juble over at være med…Tror at babyer er glade for endelig at kunne høre noget tydeligt og klart igennem al vandet!!
  Superfed fornøjelse!!

 4. Jeg var også til koncert da jeg var højgravid, det kan man sagtens. Om end man kan blive lidt træt af at stå op så længe. Rigtig god fornøjelse til dig.

 5. var på Skanderborg festival (i telt i 5 dage) 3 uger før jeg fødte – blir fedt med koncert, Anton vil elske det, selvom han er mere til scooter : – )
  ps Uden Relevans: ja man ku godt tænke så´n ikke ??? men nu er det altså sådan, at fruen påstår, vi skal klare os uden hendes indpisken i fitness fra d. 1…. : – ( , så lidt tid til fødsel kan måske findes der !! Meenn ok regner da med at hun fortsætter med at træne sammen med os : -)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.