Jo, nu skal du høre…

Jeg begynder at tro, at det er mig, der er snerpet. For det kan dårligt passe, at resten af verden er så uopdragen, som jeg synes, den er. Over de sidste 14 dage er jeg 4 gange blevet spurgt af mennesker, jeg ikke kender ret godt, om jeg ”har overvejet inseminering?”

Ahem… Whaaa?

Må jeg henvise til min hjemmeside www.hvadfandenragerdetdig.dk? Her kan man også finde svar på, hvorfor jeg ikke har en kæreste. Aj, men HELT ÆRLIGT! Kan man tillade sig at spørge om det??

Ikke at jeg vil udelukke tanken. Jeg tror gerne, at jeg vil have børn, og da jeg er lidt nåh-men-så-gør-jeg-det-sgu-da-bare-selv-agtig, er det ikke umuligt, at det er der, jeg ender, hvis jeg ikke kan finde en mand, der kan holde mig ud. Og omvendt. Det ville være ok at min mor spurgte, fordi hun er min mor. Mine singleveninder kunne også få lov at slippe afsted med det, fordi det ville være ret naturligt at bruge hinanden til at blive klogere på en svimlende mulighed, som på én gang virker som den ultimative frigørelse og den definitive opgivelse af drømmen om at skabe en familie, som vi kender den. Men min venindes nye kæreste? Mine meget perifere kolleger? Som har deres på det tørre, som absolut ikke har sparret point nok op til at have ret til at spørge, og som ikke har tænkt sig at bytte med oplysninger om sig selv af bare tilnærmelsesvis så privat karakter?

Det synes jeg bare er flat out uforskammet.

Published by

3 Replies to “Jo, nu skal du høre…

  1. Helt enig! Det er uhøfligt og direkte flabet! Jeg synes et “hvadfandenragerdetdig” er helt på sin plads. Så kan det måske lære dem at tænke sig om en ekstra gang inden de slynger den slags ud – både til dig og andre. Egentlig kan jeg heller ikke se at en syngende lussing ville være helt af vejen samtidig…

  2. Skammer mig… Kommer i tanke om at jeg ret faktisk har spurgt en veninde i alder 30+ om det.

    Dybt uhøfligt og hvadfandenragerdetmig. Jeg ved at jeg tænkte at det ar sgu synd at hun, en børneglad pige, ikke har sit eget barn. Men det er ingen undskyldning. Jeg skal lære at ikke se “udløbsdatoen for fertilitetet” neonlysende på mine singleveninders pander. Må sige undskyld til hende ved lejligheden.

  3. Ej men seriøst!! Svært lige at finde en kommentar eller grimasse der kan passe til den bemærkning ikk!!?? Hvor pisse flabet!
    Synes en Lingua-amputatio ville være på sin plads her (så fik hun lige den med… )
    Husker lidt den fornemmlese du beskriver da jeg blev spurgt “tror du ikke det er fordi du træner som du gør at du ikke selv kan få børn mere???” Nogen gange er der vist desværre bare alt alt for kort mellem tanke og tale!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.